Tranzit Jupitera kroz Jarca od 02.12.2019. do 19.12. 2020. – Velike promjene! (prognoza po znakovima)

Tranzit Jupitera uvijek daje velike stvari, a sada uz konjukciju Saturna i Plutona one su još moćnije i veće. Generalno gledano za Jarce – ovo je njihova godina, a ako ovaj tranzit Jupitera utječe na ostale znakove? Obratite pažnju na vaš znak i podznak!

Jupiter je planet sreće i u najvećoj negativi ublaži veliku nesreću. Njemu je potrebno 12 godina da obiđe cijeli zodijak i ostaje u svakom znaku jednu godinu. Posljednji put je bio u Jarcu od 18.12. 2007. do 05. 01.2009. god. pa se možete prisjetiti što se i na kojem životnom polju odvijala akcija Jupitera.

Sve osobe koje su u znaku Jarca – Jupiter će u jednom periodu praviti konjukciju s njihovim Suncem pa ovisi u kojem polju se događa konjukcija i koje blagodati možete imati od Jupitera, ali generalno gledano za Jarce – ovo je njihova godina, Jupiter ih nagrađuje za njihov trud.

Kako se nalazi Saturn i Pluton u Jarcu udružen s Jupiterom, on daje ogromnu moć energije, kako u našim životima tako i u globalnom planu događaju se ogromne promjene. Kako je Jupiter između ostalog i simbol stranaca, a Jarac simbol kamena, planina, brda, rudnika, šuma, raznih ruda, onda se u ovom periodu mogu događati razne stvari i zainteresiranost stranaca za sve osobine, blagodati i vrijednosti svega navedenog.

Ovaj tranzit Jupitera mnoge osobe može učiniti ambicioznim, mogu biti posvećene gdje ih zarada može odvesti ka bogatstvu i moći kada je poslovna pozicija u pitanju. Ako je negativno aspektiran onda se osoba može osjećati jadno, bespomoćno, te može osjećati žrtvu, a moguća je i pretjerana dogma.

Optimizam Jupitera u Jarcu je dosta realan i temeljen na činjenicama pa se mnoge osobe mogu suočiti s time da sada trebaju učiti lekcije da bi došli do uspjeha. Svi imaju u svojoj osobnoj natalnoj karti kuću kroz koju tranzitira Jupiter u konjukciji s već tranzitirajućim Saturnom i Plutonom gdje može ublažiti i nagraditi vrijedan rad i trud.

Veliku energiju i borbu može izazvati Mars koji će tranzitirati kroz Ovna od 28.06. 2020. do 06.01.2021. god. On će u jednom periodu biti retrogradan gdje nam daje priliku da se povučemo i pripremimo novo osvajanje. Tranzit Jupitera uvijek daje velike stvari, a sada uz konjukciju Saturna i Plutona su još moćnije i veće.

Kako ovaj tranzit Jupitera utječe na pojedinačne znakove? Obratite pažnju na vaš znak i podznak!

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera utjecati na vaše polje karijere gdje vas vašim trudom radom i zalaganjem može postaviti na položaj koji realno zaslužujete. Ova godina za vas nimalo nije laka, ali vaš vladar Mars će boraviti dosta dugo u vašem polju i dati vam snagu i energiju da se za sve izborite.

Vaše sposobnosti rukovođenja, samouvjerenost i pouzdanost će vas vinuti do samog vrha. Vi se jednostavno divite sebi. Ako imate neke negativne aspekte onda možete biti pretjerano arogantni i dominantni bez respekta.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaše deveto polje što njemu jako godi. Ako ste na studijama, onda će ova godina biti godina završetka. Općenito gledano uz konjukciju Saturna i Plutona, vi svakako završavate s nekim područjem vašeg života u ovoj 2020. godini.

Neki novi pogledi na život se pokreću, a možda i neki zakon sada vam može ići na ruku. Usvajate neke nove poglede, filozofije ili odlazite u inozemstvo. Trebate paziti da ne budete arogantni i uobraženi.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vašu osmu kuću što vam može donijeti transformacije, operacije, nasljedstva ili neki novac koji ste očekivali. Moguće je u ovoj godini da upravljate nečijim tuđim novcem ili da radite za osiguravajuće kuće.

Pojedini Blizanci mogu doći do novca kroz partnerske odnose. Emocije vam mogu biti snažne, a želja za seksom povećana. Ako imate negativan aspekt onda možete biti bahati s novcem, nepošteni i pogrešno donositi zaključke.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vašu sedmu kuću partnerskih odnosa. Pojedini Rakovi sada mogu započeti bračnu zajednicu. Ako vas partner nije ispoštovao prilikom razlaza, sada možete putem suda tražiti skrbništvo nad djecom ili isplatu alimentacije. Pojedine osobe mogu istjerati svoje pravo i naplatu za zdravstveno osiguranje.

Možete imati veliku sreću i ući u brak s bogatim partnerom i u rješavanju svih pravnih pitanja. Ugled je jako bitan u ovoj godini. Ako vam je Jupiter negativno aspektiran, onda ne dozvolite prevelik optimizam s drugim ljudima.

LAV

Dragi Lavovi kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaše šesto polje gdje su promjene sigurne kada je u pitanju vaše zdravlje i rad. Sada je moguće da vam se posreći kada je posao u pitanju i ovaj Jupiter može ublažiti energiju Saturna i Plutona koji već tu tranzitiraju.

Jupiter vam može dati dobru organizaciju, lijepu suradnju s kolegama i dobru zaradu. Mnogi Lavovi sada mogu biti filantropi dok pojedini mogu imati problem sa zdravljem ili problem s težinom. Nikako se ne preporučuje da budete arogantni jer na druge možete djelovati odbojno.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas tranzit Jupitera tranzitira kroz vaše peto polje, što vam daje razmišljanje o djeci ili planiranje prvog djeteta. Ako imate svoj privatan biznis onda razmišljate i mijenjate na bolje uvjete rada.

Pojedine Djevice mogu sada imati uvećane prihode. Sreća je svakako naglašena u ovoj godini i bitne životne promjene. Optimizam i vedrina su također naglašeni. Ako imate negativan aspekt Jupitera onda možete postati nemirni i pretjerano uživati u čulima.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem četvrtom polju što je pokazatelj kuće, obitelji, izgradnje i velikih ulaganja ili renoviranja kada je kuća u pitanju. Pojedine Vage mogu imati i težak period kada su roditelji i njihovo zdravlje u pitanju.

Vi jednostavno kroz cijelu godinu ulažete i odani ste svom domu i obitelji. Pojedine Vage bi sada poželjele da žive u prirodi na vrh brda. Ako imate izazovne aspekte onda roditelji na vas jednostavno ne mogu više utjecati, dok pojedine osobe mogu postati gramzive ili roditelji mogu biti agresivni prema vama.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašoj trećoj kući pa vam se mogu događati kvarovi svih vrsta na starim uređajima i automobilima. Pojedine osobe se upravo sada u ovoj godini mogu lijepo povezati s nekom osobom koja radi s polovnim stvarima ili automobilima i mogu lijepo zarađivati.

Svakako uspjeh možete imati od pisanja i komunikacije. Ako imate negativan aspekt onda možete biti brzopleti, možete griješiti , mnogo brbljati i pretjerivati.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem drugom polju, što je polje financija, a Jarac simbol štednje, stoga trebate naučiti štedjeti. Sve što je staro, od nekretnina, stvari, antikviteta, sada možete dobro prodati.

Ovo će biti jedna sretna godina za vas kada su napredak i financije u pitanju. Vaš urođeni optimizam i veselost sada mogu biti malo prigušeni u Jarcu. Ako imate negativan aspekt onda trebate dobro paziti na trošenje, gubitak imetka i nesmotren odnos prema novcu.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas će ovaj tranzit Jupitera tranzitirati kroz vaš znak i prvo polje pa vam donosi nove okolnosti u vaš život. Vi sada možete preispitivati vaš status, položaj, obrazovanje. Mnoge stvari koje ste skrivali sada mogu izaći na vidjelo, jer Jupiter govori o pravdi, zakonu, moralnim vrijednostima, itd.

Cijele godine će tranzitirati u vašem polju pa će biti prilike da sami sa sobom preispitate svoja mjerila vrjednovanja. Ako vam je Jupiter negativno aspektiran, onda možete biti skloni lijenosti, pretjeranom trošenju te možete biti nestrpljivi.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj tranzit Jupitera događa u vašem dvanaestom polju gdje se mogu događati promjene na mentalnoj ili duhovnoj razini. Mnogi Vodenjaci sada ne trebaju mnogo ulagati u neke projekte jer se može promijeniti zakon i vaš novac može biti na neki način zarobljen.

Svakako vam Jupiter kroz dvanaesto polje može donijeti zaštitu i dobru intuiciju. Ako vam je aspekt negativan onda možete pretjerivati, biti sumnjičavi i pretjerano uživati.

RIBE

Drage Ribe, kod vas Jupiter, vaš suvladar, tranzitira kroz jedanaesto polje koje je između ostalog i polje penzija pa ako ste u tim godinama možete ući u penziju ili raditi iako ste u penziji. Mnoge Ribe mogu se zaposliti u stranim firmama, osiguravajućim kućama, grupnim organizacijama.

Intuicija vas sada vodi pravim putem pa lako možete doći do onoga što želite, čemu se nadate, s upola manje truda. Ako je Jupiter negativno aspektiran, onda se trebate čuvati da vas ne iskorištavaju ‘nazovimo prijatelji’ i paziti da se za vas lijepe paraziti.

Neka vas ovaj tranzit Jupitera usreći u svemu!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.