Transsurfing karte

Transsurfing je zanimljiva tehnika upravljanja stvarnošću, čiji je cilj pomoći nam da drukčijim načinom razmišljanja i djelovanja ostvarimo svoje željene ciljeve. Ova tehnika temelji se na pretpostavci da postoji određeni prostor u kojem se nalaze različiti scenariji, odnosno ishodi svih događaja, a što će se od njih u konačnici zaista realizirati, osoba odlučuje sama. Uz pomoć transurfinga uči se na koji način utjecati na te scenarije i kako predvidjeti rezultat i posljedicu nekog određenog postupka. Utemeljitelj ove tehnike je Rus Vadim Zeland, a o transurfingu je napisao nekoliko knjiga. Premda nije riječ o kompliciranoj vještini i može se savladati relativno lako, ipak je potrebno savladati Zelandova djela.

U svojoj prvoj knjigi Zeland, među ostalim, kao izazov čitatelju postavlja pitanje o tome što bi se dogodilo vladaru koji pljuje po svom narodu, aludirajući pritom na osobe koje se previše kritiziraju i mrze zbog neuspjeha. Također, sugerira da se uvijek trebamo igrati i u svim situacijama pokušati pronaći nešto pozitivno. Kada pak doživimo poraz, trebamo se smijati i omalovažavati situaciju uz stav da će nam ipak biti bolje. Osim toga, za pogreške se nikada nije dobro kajati, jednako kao što vrline i uspjehe nipošto ne treba isticati. Prema Zelandu, jedno od osnovnih životnih pravila je da imamo pravo biti upravo ono što u svojoj suštini jesmo te da nam nitko nema pravo suditi. Osobama koje nas osuđuju to smo pravo sami dali pa savjetuje da ih izbacimo iz svog života. Ljudi koji previše analiziraju i kritiziraju druge, sebi, navodi Zeland, nanose ogromnu štetu, a negativnost je uvijek i bez iznimke u svakom pogledu destruktivna te u konačnici vodi u propast.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.