TORTINA ŽENA PLANIRA ŽESTOK OBRAČUN sa Draganom: Onda sledi HAOS: „Nema nameru da mu oprosti JAVNU PREVARU“

Biće gusto!

Kako mediji pišu, na imanje u Šimanovcima će se uskoro useliti zakonita supruga Edisa Fetića, Zilha Karišik Fetić, koja će se pred milionima gledalaca obračunati sa nevernim suprugom, ali i njegovom ljubavnicom Draganom Mitar.

Edova žena je navodno potpisala ugovor sa čelnicima Pink televizije i pitanje je dana kada će ući u Imaginarijum.

– Edova supruga je potpisala ugovor u najvećoj tajnosti. Ona je imala svoje uslove za ulazak, na koje su čelnici pristali kako bi gledaoci uživali – otkrio je izvor.

– Ona je potpisala ugovor još pre nego što je Edo ušao u rijaliti, potpisali su istog dana oboje. Tada je planirano da ona uđe u „Zadrugu“ pred Novu godinu, ali obzirom da je situacija između Eda i njegove ljubavnice sve komplikovanija, vrlo je moguće da uđe i pre. Edo je više puta istakao da mu vera dozvoljava da ima čak 4 žene, ali njegova supruga je protiv toga. Njih dvoje su u braku 10 godina i imaju troje dece, dve ćerke i jednog sina – otkriva izvor.

– Njoj je izuzetno važno da očuva porodicu i svom suprugu neće tako lako preći preko svega što radi u rijalitiju i preko javne prevare. Tek se sprema haos – zaključije izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.