Torba koja košta kao prosečan stan postala je san svake žene

Hermès Endless Road Birkin HAC trenutno je verovatno najskuplja polovna torba. Naime, kako piše Dejli Mejl, veruje se da će ova torba na aukciji dostići cenu od neverovatnih 30 hiljada funti, odnosno nešto više od 4 miliona dinara!

Ova korišćena torba smatra se jako retkom zahvaljujući šarenom pop-art dezenu koji do sad nije viđen u dizajnu ove luksuzne francuske modne kuće.

Torbica je stavljena na aukciju na stranici Fellows Auctioneers s početnom cenom između 22 i 28 hiljada funti, ali veruje se da će dostići mnogo višu cenu. Sofi Higs, koja se bavi dizajnerskim kolekcijama na aukcijama, rekla je da je ova torba jedna od najzanimljivijih torbi koje su se ikad pojavile na aukciji.

Model The Endless Road je izuzetno redak, a Hermès ga je proizvodio vrlo kratko vreme i kasnije se nije našao više niti u jednoj kolekciji pa se do nje može doći samo putem second hand prodavnica. Torba se trenutno nalazi u privatnoj kolekciji, a još uvek nije nošena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.