topla boja bogata sivim podtonovima

Nakon svih turbulencija tokom 2020. godine izazvanih pandemijom virusa korona, svi se nadamo da će naredna, 2021. godina biti bolja te se radujemo novim počecima i načinima kako svoje živote oplemeniti u novoj godini.

Možemo početi od novih načela razmišljanja, ostvarivanja ciljeva koje u 2020. godini nismo uspjeli realizovati, ali možemo i naš životni prostor učiniti ljepšim i udobnijim.

A kada je riječ o uređenju doma, tu nam svakako mogu pomoći ideje kompanija specijalizovanih za boje koje za svaku narednu godinu izdvajaju nijansu koja savršeno bilježi trenutak u dizajnu.

Američka kompanija specijalizovana za boje „Sherwin-Williams“ najavila je koja će boja biti veliki hit u 2021. godini u uređivanju enterijera i eksterijera.

U godini koja nam stiže vladaće topla, tamna boja, bogata sivim podtonovima, koju su u „Sherwin-Williamsu“ nazvali urbana bronza, a predstavljena je pod šifrom SW 7048. Kako je opisuju znalci, to je boja koja podstiče opuštanje i pruža utjehu, koja nam u ovim vremenima zaista treba.

„Dom je sada najbolje utočište od svijeta, a bojom se na lak i efikasan način može stvoriti privatni raj. Ova boja podstaći će vas na to da stvorite vlastito utočište za razmišljanje i samoobnavljanje“, kazala je Sju Vaden, direktorica marketinga u „Sherwin-Williamsu“.

Nijansa urbana bronza najbolje će izgledati ako je kombinujete sa drugim toplim neutralnim tonovima, poput svjetlijih nijansi sive ili malo zelene. Takođe voli prirodne materijale poput drveta, kamena, tkanog tekstila i metala.

Naravno, uvijek možete početi od zidova. I jedan zid obojen u bogatu, tamnosivu nijansu učiniće dom mjestom u kojem u svakom trenutku možete pronaći svoj mir.

Takođe, boju možete nanijeti i na sva četiri zida u spavaćoj sobi kako biste omotali prostoriju u ugodnu atmosferu. Za elegantan, savremen izgled, birajte i ugradbene elemente u kuhinji u nijansi urbana bronza. Ova smjela nijansa dobro djeluje i u manjim dozama te će vaša ulazna vrata u ovoj boji dati šmek cijelom hodniku, ali i spoljnom izgledu vašeg doma.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.