Tomović sad PONIŽAVA I VREĐA Staniju, a želi Minu… Pogledajte šta je pre pisao o Mini!

Ima li on obraza?

Vladimir Tomović je sinoć u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem ismevao bivšu Staniju Dobrojević. Tomović je poznat kao osoba koja često menja strane i ne važi baš za doslednu osobu. Da je tako, pokazuje i ono šta je on nekada pisao o Mini Vrbaški, sa kojom se sada muva i sa kojom navodno želi seks.

– Upravo me po treći put od kako sam izašao pljuje „gospođica“ Mina Vrbaški. Devojka, koja je sama priznala da je bila kurva, devojka koja je sama priznala da je probala opijate, devojka koja je kao maloletna u Zadruzi u prošloj i u ovoj sezoni imala seksualne odnose sa 5-6 muškaraca. Devojka koja je sebe samopovređivala. Ušla u rijaliti kao zauzeta i već drugi dan ga javno prevarila. To ne govorim ja, to su činjenice. Blaćenje mog imena više neću dozvoliti nikome. Nikome više neću dozvoliti da na televiziji priča o meni laži, a ja da ćutim – pisao je tada Tomović o Mini.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.