TOMA I NADEŽDA PONOVO ZAJEDNO?! Isplivala FOTKA kao dokaz! Nakon TUČE palo POMIRENJE!

Osmeh na licu govori više od hiljadu reči.

Nadežda Biljić i Tomislav Panić imali su turbulentan odnos u Zadruzi. Nakon izlaska iz Imaginarijuma oni su obnovili svoju ljubavnu vezu.

Međutim, njihova ljubav se završila velikim skandalom kada je došlo do tuče nakon noćnog provoda. Nadežda je bila puna povreda i potom je prijavila Tomislava za fizičko zlostavljanje. Sud je odredio Tomi meru zabranu prilaska u trajanju od mesec dana.

U međuvremenu, Nadežda je sazanala da je trudna i da čeka bebu sa Tomislavom. Ovo je bio povod da njih dvoje obnove kontakt i pokušaju da reše sve nesuglasice.

Kako je taj period zabrane od mesec dana istekao, njih dvoje su se našli kako bi porazgovrali o svemu. Tomislav je na svom Instagram profilu podelio prvu zajedničku fotografiju nakon velikog skandala.

Da li su se bivši partneri pomirili i uplovili opet u vezu, ostaje da vidimo. Evidentno je da im je ovaj susret prijao, s obzirom a osmeh na Nadeždinom licu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.