„Ti si najveći ćoškaroš i ološ!“ Matora NAPALA I Gagija, pominjala je i njegovu ĆERKU!

Totalno pobesnela!

Nakon poziva Sanje Stanković, Matora je napravila pravi haos u Zadruzi. Naime, Sanja joj je rekla da nema prijatelje u Zadruzi i da su je Natalija i Sani kojima je verovala stalno ogovarali.

Ona je zbog toga napala Sanija i Nataliju, a nakon njenog izlaganja i Natalija i Sani su dobili priliku da se izjasne u toku „Pitanja novinara“.

– Osećam se grozno. Ništa što sam ja rekla nije bilo iz zle namere. Ja to jesam rekla za hranu, ali ja sam nju stalno nutkala, nisam ja mislila ništa loše. Ja Jovanu zaista nisam ogovarala, ako je na osnovu tog klipa ispalo da sam ja nju ogovarala meni je zaista žao, ja nisam imala tu nameru – rekla je Natalija.

– Što se tiče Ivane Šopić, ja sam to rekla jer ja nisam želela da se to napolju vidi kao da one imaju nešto. Džabe da se ja pravda, ako joj je Sanja to rekla, džabe se ja pravdam – rekla je ona.

Zatim je i Sani rekao šta misli o celoj situaciji.

– Moram da kažem, da sam retko kada digao glas, a to je samo kada su u pitanju ljudi koji mi znače. Jesmo je ogovarali, ali iz dobre namere i to se dogodilo jednom. Bio sam ljut kada joj je Sanja rekla da smo je mi ogovarali stalno. Žao mi je što sam izgubio prijatelja

– Klip koji je dobila nije bio potpun, ona nije videla ono što je trebala da vidi. Kada sam gledao taj klip osećao sam se odvratno, kada sam video kako sam izgledao na tom klipu – rekao je Sani.

– Nije bio samo jedan klip. Sanja mi je rekla, da je taj klip mala beba za ostale – ubacila se Matora.

– Mene je Natalija zamolila da ti odnesem sendvič i da te podsetim da treba da popiješ lek. Ako je problem što smo se družili ovde mesec dana, onda mi je žao, ali ovako se ne rešavaju problemi – rekao je Gagi.

– Ajde ćuti Gagi, da je tebi ćerka rekla da su te ogovarali više puta, ti bi njoj verovao – zaključila je Matora.

Zatim se uključio i novinar Đedović.

– Danas kad smo pričali o lažnim prijateljima, ja sam rekao da je Matora tu jedina ispravna. Oni su prijatelji trideset godina, a evo Ivan Gavrilović ga ogovarao da je krao, a prijatelji su kao – prokomentarisao je Đedović.

– Ti si najveći ćoškaroš i ološ koji ovde postoji, izvrćeš reči. Neću da te slušam – bunio se Sani.

– Onda idi tamo sedi i ćuti – rekao je Đedović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.