„Ti si jedno veliko „mu“, nemaš mozga!“ Jelena Karleuša BRUTALNO IZVREĐALA takmičarku Zvezda Granda, PLAČ!

Nekorektno!

Najnovija emisija Zvezda Granda upamćena po nesvakidašnjem događaju. Poznato je da žiri ovog takmičenja ume da bude surov u komentarima, ali ovoga puta, čini se, oni su prešli granicu.

Sve je počelo kada su Jelena Karleuša i Dragan Stojković Bosanac izvređali takmičarku Aneđelu Tanasković. Nakon brojnih uvreda na njen račun, devojka je napustila takmičenje, a njena porodica se rasplakala u bekstejžu.

Ona je bila izvređana od strane Jelena Karleuše koja joj je rekla da za šou biznis mora imati mozak, a da ga ona nema. Onda su Anđelu uporedili sa teletom.

– Toliko neinspirativno, nenadahnuto, bez veze. Bila je jedna Džejla, koja je sa takvim glasom napravila haos. Ti sada pokušavaš da je iskopiraš i ispalo je katastrofa. Jadan je tvoj mentor koji te uči takvom pevanju – rekao je ljutito Bosanac.

Takmičarka je pokušala da se opravda.

– Alo jel vi mislite da smo mi ovde volovi, mi nećemo pasti na to mukanje zato ne pričaj gluposti. Još strašnije je onda ako ideš na časove, a ovako foliraš sa pevanjem – rekao je Bosanac.

Karleuša ga je podržala u komentarima.

– Ti si kao tele ili nemaš mozga ili ne znaš da ga koristiš? Gledaš u mene kao u šarena vrata. Nisi ni o čemu razmišljala, ni šta da obučeš, ni kako da izgledaš, ništa. Ti si jednostavno tabula rasa. Ti si jedno „mu“ i u ovom poslu nikada nećeš uspeti. Inteligencija je ključ uspeha u ovom poslu, a ti nisi ni inteligentna – rekla je Karleuša, a Bosanac je dodao da ne može tako nespremna da dođe na takmičenje.

Oni su nastavili da je vređaju, a ona im nije ništa govorila.

– Vidiš, ti ne reaguješ ni na šta. Stojiš tu sva nikakva, bleneš bledo. Nikada od tebe ništa neće biti. Ajde sad se skloni da te ne gledam više, pošto je očigledno da te niko neće uzeti – rekla je Karleuša.

Za to vreme takmičarkina sestra i majka u bekstejdžu nisu prestajale da plaču.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.