TAPETE INSPIRISANE MODNOM KOLEKCIJOM SAVRŠENE ZA SVE LJUDE SA STILOM

Pravilan izbor tapeta može da odigra važnu ulogu u promeni životnog prostora, i to baš u onim momentima kada baš i ne stojite najbolje kako sa idejama tako ni sa kućnim budžetom.

 

Polako ali sigurno postajemo opsednuti zidovima i raznim načinima njihovog ukrašavanja. A kako i ne bismo kada je danas na tržištu toliko kreativnih i originalnih dizajnera koji svakodnevno nude na uvid neke nove kolekcije inspirisane tržišnim trendovima i kontinuiranim inovacijama.

Ono što nas zanima jeste dizajn ali ne na uštrb kvaliteta, pa su nam upravo iz tog razloga za oko zapale i najnovije tapete proizvođača Zambaiti Parati, koje su zasnovane na modnim kolekcijama još čuvenije modne kuće Trussardi. Fokus je na upotrebi kože i sintetičke kože kao i prirodnih tekstura i zelenih uzoraka, pa se na taj način reprodukuju prirodni efekti kamena, mermera, tropskih biljaka i procvetalog lišća.

A ukoliko vam ni to nije dovoljno, već ste u potrazi za nekim drugim motivima – ne brinite, tu su i kolekcije inspirisane modernim gradovima koji se sve više unapređuju i uključuju prirodu čak i u zatvorenim prostorima, kao one koje su ukrašene renesansnim freskama i prefinjenim cvetnim ukrasima.

Za one koji ipak teže nešto opuštenijim varijantama tu su i tapete koje prikazuju svu lepotu prirode, posebno toskanskih brda, a ne izostaju ni dezeni koji prate strogo definisane linije koji će svakom zidu vratiti strukturu i definisati prostor koji planirate da opremite.

Moderne ideje pomešane sa klacičnim detaljima i nepregledna paleta boja savršen su način da se jedan dom načini uglednijim i prijatnijim, a verujemo da ste i sami to mogli da zaključite na osnovu priloženih slika.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.