TAPETE INSPIRISANE MODNOM KOLEKCIJOM SAVRŠENE ZA SVE LJUDE SA STILOM

Pravilan izbor tapeta može da odigra važnu ulogu u promeni životnog prostora, i to baš u onim momentima kada baš i ne stojite najbolje kako sa idejama tako ni sa kućnim budžetom.

 

Polako ali sigurno postajemo opsednuti zidovima i raznim načinima njihovog ukrašavanja. A kako i ne bismo kada je danas na tržištu toliko kreativnih i originalnih dizajnera koji svakodnevno nude na uvid neke nove kolekcije inspirisane tržišnim trendovima i kontinuiranim inovacijama.

Ono što nas zanima jeste dizajn ali ne na uštrb kvaliteta, pa su nam upravo iz tog razloga za oko zapale i najnovije tapete proizvođača Zambaiti Parati, koje su zasnovane na modnim kolekcijama još čuvenije modne kuće Trussardi. Fokus je na upotrebi kože i sintetičke kože kao i prirodnih tekstura i zelenih uzoraka, pa se na taj način reprodukuju prirodni efekti kamena, mermera, tropskih biljaka i procvetalog lišća.

A ukoliko vam ni to nije dovoljno, već ste u potrazi za nekim drugim motivima – ne brinite, tu su i kolekcije inspirisane modernim gradovima koji se sve više unapređuju i uključuju prirodu čak i u zatvorenim prostorima, kao one koje su ukrašene renesansnim freskama i prefinjenim cvetnim ukrasima.

Za one koji ipak teže nešto opuštenijim varijantama tu su i tapete koje prikazuju svu lepotu prirode, posebno toskanskih brda, a ne izostaju ni dezeni koji prate strogo definisane linije koji će svakom zidu vratiti strukturu i definisati prostor koji planirate da opremite.

Moderne ideje pomešane sa klacičnim detaljima i nepregledna paleta boja savršen su način da se jedan dom načini uglednijim i prijatnijim, a verujemo da ste i sami to mogli da zaključite na osnovu priloženih slika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.