Tanja Savić Tuži Muža, Određen Dan za ročište: „Bože, samo mi vrati moje sinove“

Pevačica Tanja Savić već mesecima unazad vodi bitku za svoje sinove koje je, kako je tvrdila, u Australiju odveo njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja.

Pevačica već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

„Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i Neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda Pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao Ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke“, iskrena je bila Savić.

Pevačica veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

„Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni“, navela je ona.

Tanja je objasnila i u kakvom odnosu je sada sa Dušanom Jovančevićem, ali i da li sada ima redovan kontakt sa svojom decom.

„Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do 10 minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osećam prisustvo Boga gde god da sam i znam da me On čuva, kao i moju decu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek pomolim ‘Bože, samo mi vrati moje sinove’ i kada se probudim samo kažem ‘Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspu i probude se pored mene?'“, navela je Tanja, a prenosi „Blic“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR 2021

Pročitaj →

Kako do mačkastih očiju

Pročitaj →

lekovita biljka Angelica

Pročitaj →

Divan porodični dom koji zrači udobnošću i toplinom

Pročitaj →

Samo zdrava hrana Za Dobro Zdravlje

Pročitaj →

Hrskavi pohovani krompir

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR 2021

Pročitaj →

Zašto stare povrede bole na promenu vremena?

Pročitaj →

Očaravajuće ženske torbe sa printom

Pročitaj →

30 GENIJALNIH IZREKA NAŠIH MAMA

Pročitaj →

Koje nijanse karmina će učiniti vaše zube blistavijima?

Pročitaj →

Haris Džinović i Mile Kitić ne pričaju!

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.