Tanja Savić sprema se na sud u Australiju i vjeruje u pravdu

Tanja Savić više od deset mjeseci razdvojena je od sinova Maksima i Đorđe, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Za dvije nedelje ona počinje pravnu borbu za naslejdnike, a kako nam kaže, vjeruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti djecu.

– Još malo i završavamo ovo poglavlje. tna sam, nadam se najboljem. Vjerujem u Boga i pravdu-kaže Tanja.Pjevačica je već počela pripreme za put i sve je nestrpljivija da uživo vidi sinove.

Svih ovih mjeseci joj je neko određivao kada i koliko može da čuje djecu, to ju je užasavalo, imala je utisak da sve dobija na kašičicu i kako drugi odrede. Mnogo ih je poželjela, ona je požrtvovana majka, danima govori kako jedva čeka samo da ih zagrli i poljubi. Što je dan suđenja bliži, to je ona nestrpljivija, brine se i za njihovu dobrobit. Raspitivala se da li je pravno moguće da već tog 19. februara provede vrijeme sa djecom, da podnese zahtijev koji će joj to pravno omogućiti .Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom, za samo suđenje je spremna. Skupila je novac za put u Australiju, ipak ni te finansije u ovim trenucima nisu bile zanemarljiva stavka. Nema nastupa, korona traje, a karta za avion i sam boravak tamo nisu jeftini. Ipak, uspjela je da se snađe sa porodicom, želja da sinove vrati u Srbiju, u njeno okrilje, jača je od svakog problema-kaže izvor.

Tanja na društvenim mrežama često ističe koliko joj nedostaju sinovi, a o Dušanu je svojevremeno rekla i da je manipulisao njom godinama, kao i da se zbog njega odrekla porodice. Kako kaže, nakon svega što se desilo, brak sa Dušanom je za nju završena priča, a otkrila je i kakve planove ima sa djecom kada konačno bude mogla da ih vidi.

– Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju djecu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim kod psihologa, da ih spasem od čovjeka koji im je zatrovao mozgove. Velika borba me čeka, da moja djeca ne budu sutra kao on, da ne maltretiraju sutra svoje žene i da ne zagorčavaju ljudima oko sebe živote-pričala je Tanja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.