Tanja Savić potpuno promenila imidž na oduševljenje obožavalaca

Za žene važi pravilo da menjaju frizuru onda kada nisu zadovoljne svojim životom. Ipak, javne ličnosti menjaju imidž kako bi uvek bile zanimljive i orginalne.

Pevačica Tanja Savić nije sklona eksperimentisanju i godinama je verna dugoj crnoj kosi. Ipak, sada se odvažila na jednu promenu. Ovog puta odlučila se za talase u kosi i prošetala pravi morski look. Novu frizuru upotpunila je adekvatnom gaderobom: obukla je džins šorts koji joj je besprekorno stajao i zanimljivu belu majicu.

Obožavaoci su oduševljeni ovom Tanjinom promenom, pa su joj poručili da izgleda kao devojčica.

Tanja trenutno živi u porodičnom domu u Smederevu, dok su joj sinovi sa suprugom Dušanom ostali u Australiji zbog pandemije koronavirusa.

– Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću… Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci. U nekom trenutku prestali su i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak, majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti – rekla je Tanja za jedan domaći medij.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.