TANJA SAVIĆ NA RUBU SLOMA ŽIVACA! Već 5 dana nije čula svoju djecu, oglasila se i rasplakala sve

Pjevačica Tanja Savić neko vrijeme je ćutala o postupku svog supruga Dušana Jovančevića, koji je njihove sinove odveo sa sobom u Australiju. Međutim, budući da se stvar otrgla kontroli, te da Tanja u posljednje vrijeme čak ne može ni da stupi u kontakt sa svojom djecom, ona je riješila da se javno požali na muke koje su je zadesile.

Kako kaže, već pet dana nije čula glas svoje djece, a imala je šta da poruči i porodici svog supruga.

– Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prodje nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gdje će im duša? Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se korona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno – napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj je nasmijana sa svojim nasljednicima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.