Tamara Milutinović odgovorila na prozivke NE STIDIM SE NARODNJAKA

Voli „dvojke“

Tamara Milutinović nedavno je dobila komentare da joj svaka pjesma liči na prethodnu, te da bi trebalo da mijenja žanr. Pjevačica je odlučila da odgovori na ove prozivke, a imala je šta da kaže.

-To je sad trenutno postalo tako kod nas da je sramota biti narodnjak, da je sramota pevati narodnjake. Ima toliko pjevača koje je sramota, ne bih da ih imenujem, ali sramota ih je da otpjevaju neku pjesmu od velikana. Mene je sramota kad to čujem, zato što koliko god, ti ljudi su doprinijeli, ti pjevači i te pjesme su doprinijele ovom društvu, evo sad da pomenem i Džeja, Šabana Šaulića, sve su to velika imena i pjesme kojih se ne treba stidjeti. Nikada se neću stidjeti da otpjevam, pa čak ni dvojku, znači imam kolegice koje znaju da pjevaju dvojke, sramota ih je da pjevaju. Apsolutno, nikada neću biti protiv toga, i apsolutno ću uvijek pjevati narodnjake, jer ja sam rasla uz narodnjake, meni je porodica u mojoj kući, nikad se nije slušala strana muzika. Ja ne znam tri pjesme strane, mislim, naravno znam, ali ne bih znala da otpjevam. Tako da, ja sam čist narodnjak, ne bih da bježim od toga. Ipak je to Balkan, ipak se to slušalo, svi smo rasli uz to-, rekla je Tamara.

Pjevačica priznaje da su se trendovi u muzici promijenili i da je neminovno da se menjaju, ali da ih ne bi trebalo prihvatati po cijenu gubitka sopstvenog identiteta.

-Dolaze novi trendovi, klinci, mlađi, mislim to je sve prirodno i normalno, a da li bih se ja oprobala u tome… Ne znam, ne bih da kažem ne bih. Jer sve ono što kažeš nikada, uvijek bude nekada. Tako da neću da kažem nikada, voljela bih da se oprobam u nekom novom zvuku tipa melodično ili aranžmanski da, ali pjevački ne. Pjevački nikada ne bih izbacila svoj triler. Prosto ne mogu da ga izbacim, ja ne znam, ja i kad pokušam da otpjevam pop nešto meni izleti triler-skrena je pjevačica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PRIJE 7 GODINA SAM SE UDALA ZA 11 GODINA STARIJEG MUŠKARCA KOJEM JE SUPRUGA UMRLA

Pročitaj →

OTIŠLA SAM U ŠVICARSKU DA ČUVAM NEKO DIJETE

Pročitaj →

Kontrolirajte zdravlje svojih zuba i desni

Pročitaj →

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.