Svi ste čuli za BABU VANGU i njena čuvena proročanstva, a ovo su informacije o njenom PRAVOM IDENTITETU!

Predvidela mnogo toga u istoriji čovečanstva!

Prema navodima bugarskih medija, mnogi smatraju da je pravi datum rođenja Babe Vange 31. januar, a ne 3. oktobar kako piše u zvaničnim dokumentima. Pavel Kiprov iz sela Černiče tvrdi da se Vanga rodila tokom zime.

– Ona se rodila u Strumici 31. januara. To tvrdim sa velikom sigurnošću, jer mi je sama Vanga pričala o tome – rekao je Kiprov.

Sa druge strane, predsednik fonda „Vanga“ Ivan Dramov, apsolutno je uveren da se proročica rodila 3. oktobra. U pasošima koje je dobila 1953. i 1995. godine kao datum rođenja upravo piše 3. oktobar.

– Dugo će se još raspravljati o datumu mog rođenja – rekla je Baba Vanga svojevremeno, što se ispostavilo kao još jedno njeno proročanstvo koje se ostvarilo, piše „Trud“ u publikaciji posvećenoj obeležavanju dana Vanginog rođenja.

Gubitak vida i vidovitost Vangelija Pandeva Gušterova, u celom svetu poznata kao Baba Vanga, izgubila je vid kao dvanaestogodišnje dete, ali ga je, izgleda, nadoknadila „duhovnim“ vidom. Veruje se da joj je upravo to omogućilo da može da vidi budućnost. Konkretno, u njen proročki dar su imali prilike da se uvere i glumac Vjačeslav Tihonov, živopisac Svjatoslav Rerih, akademik Natalija Behtjoreva, pesnik Sergej Mihalkov i na desetine drugih ljudi koji su imali čast da je posete.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.