SVI DETALJI SLAVLJA: Otkriven DATUM Veljkove ŽENIDBE, a onda se OGLASILA Bogdanina majka i OVO rekla o Ceci

Otvorila dušu.

Buduća tašta Veljka Ražnatovića i majka njegove verenice Bogdane Rodić, Danijela Rodić, ne krije sreću što će uskoro postati baka, a otkrilaje kako je prihvatila vest da je njena naslednica ostala u drugom stanju sa Ražnatovićem.

– Očekivali smo u skorije vreme da ostane trudna, samo nismo znali šta i kada, ali sam se obradovala kada su nam javili da je ostala u drugom stanju. Veljko mi je javio to – govori Danijela, koja je pre nekoliko dana saznala da će postati baba.

Bogdanina majka ističe da Veljko Ražnatović redovno dolazi u njihov porodični dom koji se nalazi u Titelu, a zatim je ispričala i kako izgleda njena komunikacija sa budućim zetom.

– Veljko dolazi kod nas ovde u kuću, kada je tu više je sa Bogdanom, mi smo na poslu, ali sedimo i zajedno uveče. Onda dođe njihovo društvo, pa svi zajedno uživaju. Ovo sa njima je bila sudbina da se sretnu i uzmu – izjavila je Danijela.

Sa budućom prijom Cecom Ražnatović, Danijela ističe da je redovno u kontaktu, a zatim je otkrila i kako izgledaju njihovi razgovori. Takođe, Danijela je rekla i kako bi volela da na svadbi njene mezimice zapeva i Ceca uz čije hitove uživa decenijama.

– Sa Cecom sam redovno u kontaktu, sada ovih dana redovno pričamo o pripremama za svadbu i dogovoramo se oko svih detalja. Za sada je sigurno da će svadba biti u Hajatu, 24. novembra. Ceca je sada na Kipru, pa kada se bude vratila, onda ćemo da nastavimo da se dogovaramo – priča Danijela i dodaje:

– Samo bih Ceca volela da zapeva na svadbi, mada mogu i njeni prijatelji koji će verovatno doći na svadbu. Oni su meni mnogo dragi, ali Ceca je na prvom mestu. I pre svega ovoga mi je bila na prvom mestu – dodaje Rodićka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.