SVI DETALJI RAZVODA! Lukas i njegova bivša napravili HAOS U SUDNICI?! Aca MOLIO sudiju, Sonja PLAKALA?!

Folker ističe da je srećan.

Aca Lukas juče se zvanično raveo od supruge Sonje Vuksanović, sa kojom ima ćerku Viktoriju.

Folker je u Treći osnovni sud na Novom Beogradu došao pola sata pre početka ročišta, a nekoliko minuta pre njega stigla je i njegova sada već bivša supruga. Oboje su bili odlično raspoloženi, ali je u sudnici nastao haos.

Kako „Kurir“ navodi, sudija je pokušala da pomiri zavađene supružnike, ali bezuspešno. Lukas je istakao da su dva razloga zbog čega pod hitno želi da bude slobodan čovek.

– Molim vas da me što pre razvedete. Prvo, želim dobro svom detetu, a drugo, ne mogu da gledam ovu preko puta. Molim vas, dajte da rešimo to., da se lepo razvedemo i da idemo kući – rekao je Lukas.

I Sonja je u nekoliko navrata upadala u reč, a u jednom trenutku je zaplakala. Kada je sudija uvidela da od pomirenja nema ništa, donela je odluku da pevač od ponedeljka do četvrtka može da viđa njihovu ćerku, što je njemu i bilo najvažnije i samo je to i tražio, a ostalim danima da bude kod majke.

Iako se Sonja bunila zbog alimentacije, na kraju je pristala na uslove koje joj je Aca dao.

– Eto, gotovo. Razveden sam i srećan sam – rekao je Aca i nastavio:

– Nemam više vremena da se bavim time. Da ne bih morao da bacam pogled na suprotnu stranu, sve smo rešili. Malo smo se natezali, bilo je kao na pijaci, šta se može drugačije i očekivati. Sporne su pare, šta drugo, ali, eto, sve je gotovo. Konačno više nisam u braku. S obzirom na to kakav je bio ovaj brak, verovatno se nikada više neću ni ženiti – samouvereno je istakao Lukas.

Na pitanje kako se oseća kao slobodan čovek, kroz osmeh je rekao:

– Ja sam oduvek i bio slobodan, samo sam se sad oslobodio sedla. Znate šta, najvažnije mi je dete. U ponedeljak ću konačno da vidim ćerku. To je presudilo i zato sam rekao sudiji: „Dajte, molim vas, da rešimo to, koliko treba da platim, toliko ću platiti – zaključio je Vuksanović.

Za njim je izašla i slobodna Sonja, koja je delovala srećno i veselo:

– Juhu, konačno, idem da slavim. Jako sam srećna, sve vas ljubim – zaključila je Sonja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.