Sveža i blistava koža svaki dan

Ako ste se ovih dana pogledali u ogledalo i videli da je vaša koža umorna i bez sjaja, da se sitne bore vide više nego inače, ne brinite, rešenje postoji. Sledite naš vodič i izaberite negu koja će brzo i efikasno učiniti da vaš odraz u ogledalu ponovo izgleda onako kako želite…

Voda je neophodna da bi naš organizam normalno funkcionisao, a naša koža bila zdrava i izgledala mladalački sveže. Ali, naš organizam i koža pod uticajem raznih faktora permanentno gube vodu.

Osim prirodnog procesa termoregulacije, na gubitak vode u koži znatno utiču i dug boravak u zatvorenim prostorijama, rad na kompjuteru, stres, neadkevatna ishrana… To uzrokuje dehidrataciju, daje koži umoran izgled bez sjaja i posledično intezivira pojavu bora. Koži je, zato, osim hidratacije iznutra, potrebna i hidratacija spolja.

Psihička preopterećenost, nedovoljno kretanja, mnoštvo obaveza, jednolična ishrana…sve to, sa druge strane, negativno utiče na naš organizam i kožu, izazivajući oksidativni stres, to jest akumuliranje slobodnih radikala koji narušavaju ćelijske strukture. Posledice oksidativnog stresa osećamo kao umor i slabljenje imuniteta i vidimo na našoj koži, koja gubi blistavost i svežinu.

Zato je sada pravo vreme da koži pružite intezivnu i redovnu hidrataciju i ojačate je u borbi protiv oksidativnog stresa. Efikasna rešenja postoje – izaberite ono koje odgovara vašoj rutini nege i potrebama vaše kože.

Redovna i intezivna doza hidratacije za blistavu i podmlađenu kožu
Novi preparat u Eucerin® ponudi, Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster, u serumu ultra-lagane formulacije, udružuje dejstvo hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina, dva najpoznatija čuvara hidriranosti kože. Kap ovog seruma ujutru i uveče, ili jednom dnevno pre dnevne ili noćne kreme, daće vašoj koži novu svežinu, blistavost i jedrinu i umanjiti sitne bore na površini.

Izuzetno lagan i osvežavajući, Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster prijatan je za upotrebu, brzo se upija, a samo par minuta nakon nanošenja koža je glatka, nežna na dodir i izgleda sveže.

Kako da upotrebljavate Eucerin®Hyaluron-FillerHidroBooster

Idealan za kožu kojoj nedostaje hidratacija, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna, ovaj serum pogodan je čak i za osetljivu kožu. Zbog svoje izuzetno lagane strukture posebno odgovara osobama koje ne vole preparate koje osećaju kao “teške” nakon nanošenja. Njegova efikasnost i podnošljivost na koži klinički su i dermatološki dokazani.

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster može se koristiti u svim godinama, samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za negu. Preporučljivo je da se sa upotrebom počne u 20-tim kada se na koži pojavljuju prve bore. Intezivna hidratacija koju pruža učiniće kožu mekom i lepom, umanjiti prve bore, ali i odložiti pojavu drugih znakova starenja. U kasnijim godinama, uz redovnu antiage negu, Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster obezbediće koži dodatnu, trenutnu i dugotrajnu hidarataciju koja je osnova podmlađenog i svežeg izgleda.

Efikasno rešenje za instant osveženje–Vitamin C
Eucerin® Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C, udružuje dejstvo Vitamina C, jednog od najpoznatijih i najmoćnijih antioksidanasa, sa takođe snažnim antioksidansom, Likokalkonom A, i najpoznatijom supstancom u borbi protiv starenja kože, hijaluronskom kiselinom. Nakon sedam dana nege zasnovane na Eucerin® Hyalurnon-Filler Serumu sa vitaminom C, vaš ten dobiće novu svežinu i blistavost, a umorni izgled će nestati. Eucerin® Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C, sadrži 200 puta više koncentrovanog vitamina C od jedne pomorandže. Njegovo moćno dejstvo osigurano je optimalnom koncentracijom 10% čistog vitamina C, koja pruža maksimalne efekte i podnošljivost na koži.

Udruženo dejstvo Vitamina C, Likokalkona A i hijaluronske kiseline u ovom preparatu postiže se mešanjem sadržaja gornje komore u kojoj se nalazi sveže aktivirani Vitamin C i donje komore u kojoj se nalazi formulacija zasnovana na Likokalkonu A i hijaluronskoj kiselini kratkog lanca.

Kako da upotrebljavate vaš Eucerin® Hyaluron-Filler Serum sa vitaminom C
Skinite protektivnu foliju
Pritisnite 2 do 3 puta mekani deo na vrhu bočice kako bi se oslobodio vitamin C
Promućkajte minimum10 sekundi kako bi se formule pomešale
Skinuti poklopac
Okrenite na dole, pritisnite mekani deo i istisnite sadržaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ako se beba zagrcne ili počne da se guši evo kako joj mozete pomoci

Pročitaj →

Žena u ovom horoskopskom znaku prava je dobrica“ u ljubavi

Pročitaj →

ČISTO DA SE ZNA: Saznajte koji je horoskopski znak NAJBOLJI, a koji NAJGORI ispod čaršafa!

Pročitaj →

Na njih se NIKAD NE ZABORAVLJA: Kada jednom zavolite ovaj znak, ne možete da ga izbacite iz glave

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2020

Pročitaj →

Internet statistike Ženske

Pročitaj →

Žene u četrdesetim godinama sve češće pate od istog poremećaja

Pročitaj →

Ovo voće vam pomaže kod oboljenja pluća

Pročitaj →

Ovih 8 STVARI SVAKA MODERNA ŽENA MORA DA IMA OVE JESENI

Pročitaj →

Srećno detinjstvo stvara decu bez ambicija

Pročitaj →

Vaša stopala će biti kao bebina Domaći piling od sode bikarbone

Pročitaj →

Ove jeseni i zime nosimo somot od glave do pete Vindtiž materijal broj 1

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.