„Svetlana, ne loži više Lukasa!“ Karleuša se PISMOM OBRATILA Ceci, OTKRILA ovo, ponovo SVE NA SUDU!

Haos u najavi!

Rat između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović se ne smiruje. Pored toga što su pevačice redovne na sudu i njihov spor i dalje traje, medijsko prepucavanje ne prestaje.

Nakon što je u novinama izašao naslov da Ceca više neće ćutati Karleuši jer joj je izvređala kćerku, oglasila se Karleuša i uz ovaj naslov ostavila komentar.

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ps: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćtuiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto – napisala je pevačica na svom Instagram storiju.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.