Sve što Treba Da Znate O Ličnosti Jedne Vage

Energična Vaga, sa oštrim okom za detalje i sposobnošću da u svemu pronađe balans, jedan je od verovatno najzanimljivijih znakova u Zodijaku.

Vaga poput magneta stvara privlačnost među ljudima i poput lepo aranžiranog buketa, nastoji da svakom oko sebe da specijalno mesto, ono u kom će se najbolje osećati. Bilo da ste Vaga u horoskopu ili je to neko vama blizak, a želeli biste da se bliže upoznate sa karakterinim osobinama ovog znaka ostanite sa nama u redovima koji slede.

ELEMENT – vazduh. Ekipu vazdušnih znakova u Zodijaku čine pred Vage još i Blizanci i Vodolije, koji predstavljaju intelektualni impuls među znacima. Oni će lutati kroz biblioteku u potrazi za novim saznanjima i uvek vas prijatno iznenaditi novim idejama.

KVALITET – Vage su kardinalni znaci, što znači da su rođeni na početku sezone i da predstavljaju pokretača među znacima. Vage će uvek biti na čelu tima koji se bori za prava životinja, čisti komšiluk od smeća ili pokreće neki volonterski klub.

VLADAJUĆA PLANETA – Venera naravno. Kao planeta luksuznog okruženja, senzualnih užitaka i čiste romantike, ona Vagama daje jedinstvene odlike. Vaga će se zahvaljujući uticaju Venere osećati kao kod kuće u francuskoj umetničkoj galeriji.

SIMBOL – Vaga odnosno skala. Sazvežđe Vage se oblikuje u savršenom balansiranju na skali. Ona predstavlja iskonski nagon koji navodi ovaj znak da postigne jednakost i pravdu u svom ličnom univerzumu.

KLJUČNA FRAZA – Ja balansiram.

MANTRA – Odluka.

NAJBOLJE OSOBINE – Vaga je ona svilena nit koja spaja suprotstavljene strane. Ako će neko uspeti da pomiri zavađenu braću ili sestre onda je to sigurno Vaga. Tajna ovog znaka je u tome što čini da se svako oko njih oseća prihvaćeno i shvaćeno. Vage su dobri slušaoci i verni prijatelji.

NAJGORE OSOBINE – Vage su dobrodušne i zbog te svoje osobine nastojaće da izbegnu sukobe po svaku cenu. Umesto da se suoče sa kolegom koji nije odradio svoj deo u zajedničnom poslu, Vage će nabaciti usiljeni osmeh i obaviti sve umesto njega. Popustljivost i prevelika briga za tuđa osećanja predstavljaju najgore osobine jedne Vage.

NAJBOLJI POSAO – Vaga cveta na polju umetnosti, zbog čega je poželjno da se bavi fotografijom, dizajnom, arhitekturom ili da bude istoričar umetnosti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PRIJE 7 GODINA SAM SE UDALA ZA 11 GODINA STARIJEG MUŠKARCA KOJEM JE SUPRUGA UMRLA

Pročitaj →

OTIŠLA SAM U ŠVICARSKU DA ČUVAM NEKO DIJETE

Pročitaj →

Kontrolirajte zdravlje svojih zuba i desni

Pročitaj →

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.