SVE POČELO KOD AMIDŽE U EMISIJI! Agonija Jelena Karleuše ne prestaje, a poslednja objava je SRCECEPAJUĆA!

Teški dani!

Jelena Karleuša iza sebe ima veoma stresnu godinu ispunjenu uglavnom neprilikama. Sve je počelo od gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića, zimus, kada je pevačica prvi put gostovala na Pinku nakon nekoliko godina zabrana. Tada je bila na vrhuncu snage i moglo bi se reći tako dobro ispreslišavala Amidžića da je on davao odgovore, a povremeno i zamuckivao.

Činilo se tada da joj ništa ne može stati na put, ali vrlo brzo smo bili svedoci afere sa Ognjenom Vranješom i medijskog prepucavanja koje je otišlo predaleko. Baš kada se činilo da je malo stala na noge nakon „MAC“ dodele nagrada, kada je nastupila sa novom pesmom „Lajk“, dogodila joj se nova tragedija, a to je smrt majke Divne Karleuša koju pevačica nikako ne može da preboli.

Smrt majke kažu nikada se ne može ni preboleti jer kada umre majka, umire i dete u nama, ali čini se da pevačica pored toga, nije nastavila dalje svoj život.

Trudi se da bude aktuelna i da radi na svojoj karijeri koja bez sumnje dobro napreduje, ali ne prođe ni dan da svojim objavama na Instagramu ne izrazi svoju tugu.

Tako je danas objavila svoju sliku sa majkom iz detinjstva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.