„Sve je urađeno planski!“ Miljana Kulić otišla na ABORTUS, a bivša zadrugarka OTKRILA OVO! OSUDA!

Ne postoje slučajnosti!?

Miljana Kulić donela je konačnu odluku da abortira i prekine trudnoću jer je shvatila da ne želi da sada nije dobra ideja da ima dete sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom.

Na ovogodišnjem sajmu medija ugostili smo na štandu Srbije Danas mnoge bivše zadrugare, koji su vest o ovome dočekali sa osudama jer smatraju da Miljana ne bi trebala da prekine trudnoću.

Toma Panić koji i sam očekuje dete sa Nadeždom Biljić smatra da trudnoću ne treba prekinuti jer je dete blagoslov, a to su osudili i Pavle Jovanović i Savo Perović koji je tom prilikom rekao da bi da je on u rijalitiju uticao na Miljanu da rodi dete.

Među bivšim zadrugarima bila je i Dragana Mitar koja smatra da ne postoje slučajnosti, već da je sve planski urađeno.

– Ako se dvoje vole i to im se desilo, znači da je tako trebalo, ako je ona sigurna u svoju ljubav sa Zolom, sve ostalo bi se sredilo. Ne verujem da je slučajno, ništa nije slučajno, ona zna kako nastaju deca. Ne mogu da verujem da u 21 veku ne znaš za zaštitu, sve je uradila planski i svesno, a posle nema kajanja – rekla je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.