Svaki horoskopski znak ima neku čudnu opsesiju. Pogledaj koja je tvoja

Svi smo opsjednuti određenim aspektima života, a naši znakovi mogu nam reći mnogo o našim posebnim opsesijama

Horoskopski znakovi nekada nam pomažu da bolje shvatimo sebe i ljude oko nas. Osim što nam pomažu da bolje shvatimo karaktere, nekad nam mogu objasniti i neobična ponašanja drugih.

Nekad nam stvari koje rade naši bližnji nikako nisu jasne. No, svi imamo drugačija stajališta, poglede na život i posebne životne puteve zbog kojih poduzimamo drugačije akcije. Horoskopski nam ovdje može pomoći i objasniti posebne karakteristike svakog pojedinog znaka i njihova “neobična“ ponašanja.

Ovan

Ovnovi stalno žele nešto novo u životu. Vole nove stvari i materijalno im može imati veću vrijednost nego nekim drugim znakovima opsjednuti su sa shoppingom i jednostavno si ne mogu pomoći.

Bik

Novac, novac i samo novac. Bikovi se samo žele kupati u novcu. Oni uvijek znaju što žele u životu i sve će podrediti zarađivanju novca.

Blizanci

Blizanci se ne vole ponavljati. Stvari im brzo dosađuju i najviše preziru rutinu. Vole stalne promjene, bilo u kontekstu novca ili ljubavnih odnosa.

Rak

Rakovi su obiteljski ljudi. Borit će se za svoje prijatelje i obitelj i obračunati se sa svima koji im stanu na putu.

Lav

Oni su opsjednuti sami sobom. Znaju što žele, a to je najčešće pažnja. Vole likovati i skromnost im često nije u rječniku.

Djevica

Djevice  žele da sve uvijek bude savršeno. Žele savršenu ljubavnu priču i potrošit će mnogo vremena da je pronađu.

Vaga

Vage su jako drage i darežljive. Uvijek žele činiti dobro drugima i opsjednute su brigom za društvo. No, previše “dobrotvornog rada“ katkad može biti iritantno.

Škorpion

Škorpioni su jake i strastvene osobe. Žele uspjeh u životu i to im je najveća opsesija. Najveća mana im je to što ne mou priznati poraz.

Strijelac

Oni su vrlo opuštene osobe i opsjednuti su prepričavanjem uzbudljivih stvari koje su im se desile u životu. Strastveni su sanjari i najviše vole skupljati ova iskustva.

Jarac

Jarci žele moć i kontrolu. Opsjednuti su stjecanjem kontrole, bilo to u poslovnom životu ili ljubavnim vezama.

Vodenjak

Vodenjaci se uvijek žele isticati i biti jedinstveni. Uvijek će  napraviti sve kako bi ispali posebni u društvu.

Ribe

Ribe žele biti heroji. One teže tome da budu romantični heroji u očima svih drugih. One su osobe koje će biti snažne u teškim situacijama i nasmijavati druge kada stvari nisu baš toliko sretne.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.