Svaka istinski srećna žena živi po ovim pravilima!

Ova životna pravila svaka žena treba da nauči što pre, kaže psiholog Sintija Braun. Svaka srećna i mudra žena ih se strogo pridržava. Ovi principi će vas spasiti od mnogih loših izbora i pogrešnih koraka.

Ukoliko već nisi, počni još danas da se vodiš ovim principima:

1. Budi ljubazna uvek

Nikad ne znamo kakva se priča krije iza nekog čoveka, zato uvek budite ljubazne prema osobama iz svog okruženja i onima koje tek upoznajete. Kompliment i lepa reč će možda nekome popraviti dan, a vas ništa ne košta. Kada bi svi poštovali ovo pravilo, svet bi bio mnogo lepše mesto.

2. Vodi računa o svom telu

Neka vam na prvom mestu bude zdravlje, a ne izgled. Tolike godine sam provela jureći idealnu kilažu, probala sve moguće dijete. Bila sam mršava, ali ne i srećna. Nakon toliko vremena shvatila sam da je izbalansirana ishrana ključ svega. Zdravlje uvek treba da bude na prvom mestu. Ako se nekome ne sviđa vaš izgled, neka gleda u drugu stranu.

3. Uvek kažite ono što mislite

Nikad se ne priklanjajte masi jer je tako lakše. U životu je bitno jasno izneti stavove i ne dozvoliti nikome da vas pokoleba. Mislite svojom glavom i jedino tako ćete uspeti.

4. Ako vam je neko slomio srce to ne znači da trebate da vratite istom merom

Život je skup lepih i onih manje lepih događaja. Zamislite koliko bi loše bilo da svima vraćate istom merom i svetite se zbog rana koje vam je neko napravio. Uvek se trudite da iz svake situacije izvučene nešto dobro. Ako ništa drugo, barem dobru životnu lekciju.

5. Ne postavljajte sebi ograničenja

Bez obzira da li želite da postanete preduzetnik, plesač, vatrogasac ili pilot sve je moguće ukoliko čvrsto verujete u svoje snove. Jedino šta stoji između vas i vaših ciljeva su izgovori i ništa drugo.

6. Budite odvažne

Ako želite da živite svoj život po sopstvenim uslovima, morate biti odvažne. To znači stati hrabro i suprotstaviti se onima koji žele da život živite po njihovim pravilima.

7. Nikada ne podcenjujte prijateljstvo druge žene

Ne stvarajte rivalstva, izbegavajte ljubomoru i takmičenje sa drugim ženama. Dobra prijateljica mnogo vredi. Negujte i čuvajte prijateljstva.

8. Budite finansijski nezavisne

Imati svoj novac i zarađivati dovoljno da sebi priuštite sve što poželite daje slobodu svakoj ženi i od neprocenjive je važnosti. Nikad ne smete dozvoliti da zavisite finansijski od druge osobe, bio to partner, roditelji ili prijatelji. Srećna žena je samostalna žena i čvrsto stoji na svojim nogama.

9. Nikad ne prestajte da učite nove stvari

Znanje je moć. Svakim danom stičem nova saznanja i osećam se sjajno jer mogu da pričam o mnogim temama. Čovek se oseća živim sve dok uči i stiče nove veštine.

10. Radite stvari onda kada vam to odgovara, a ne kad drugi misle da je vreme

„Vreme je da se udaš, a kada se udaš onda je vreme za dete, kada rodiš prvo dete sledi pitanje kad će drugo, jer zaista je vreme“. Ljudi će uvek sebi dati slobodu da postavljaju pitanja koja nisu na mestu, na vama je da se na njih ne obazirete i radite onako kako vama odgovara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KRIVA JE KOSOVKA DEVOJČICA

Pročitaj →

ŽENA je kriva što je ćutala”

Pročitaj →

Najveće laži i dileme o kineskoj vakcini

Pročitaj →

Ovih 5 modnih trendova biće NEIZOSTAVNI u vašem ormaru i 2021.

Pročitaj →

Ovo su tri koraka kroz koje ćete naučiti decu da vam pokažu šta osećaju

Pročitaj →

Šminka u službi izbijeljivanja zuba

Pročitaj →

Ovo su najpopularniji trendovi ove zime

Pročitaj →

Lincura leci zeludac

Pročitaj →

Puklo rijaliti prijateljstvo Matore i Rialde

Pročitaj →

Nikolina Kovač se oporavlja od korone

Pročitaj →

Đuro i Bajaga poručuju “Nisi sama”

Pročitaj →

Romantičan i nežan dekor spavaće sobe

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.