„Svađamo se!“ Brena PROGOVORILA o ODNOSU sa Bobom, a ovo IZBEGAVA da uradi!

Trudi se da ga ne povredi!

Lepa Brena je u braku već skoro tri decenije, a ona i njen muž Boba Živojinović su u javnosti uvek istupali kao savršen par u čijem životu ne postoje razmirice i nesporazumi.

Ipak, istina je nešto drugačija, a to je i pevačica potvrdila u intervjuu koji je nedavno dala.

– Mi živimo običan i normalan život kao i većina. Naše eventualne svađe ostaju u četriri zida, nećemo to sigurno pričati pred drugima ili medijima. Imamo i ovakvih trenutaka, ali život vas natera da izbrojite do deset, spustite loptu i da stvar rešite finom pričom. Ono što je najvažnije – nas dvoje smo uspeli da stvorimo svet, negujemo svoj odnos, pažnju, poštovanje, ljubav  – rekla je pevačica.

Ona kaže da u  momentima kada je besna vodi računa da ne izgovara ružne reči.

– One ostanu duboko urezane u srcu, ako vam to kaže neko ko vam je veoma blizak. Biram reči i trudim se da nikog ne povredim jer ne bih volela da to meni neko uradi, tu prvenstveno mislim na meni najbliže – kaže Brena.

Ona je progovorila i o odnosu sa Draganom Mirković koja je izjavila da od svih kolega najviše voli da se čuje sa Brenom.

– Dragana i ja smo počele da radimo u isto vreme, osamdesetih. Nas dve kada se čujemo najmanje pričamo o poslu – kaže Brene i dodaje da nikada nisu bile rivalke.

– Mi smo dosta vremena provele zajedno dok smo gradile karijere. Ona je kao i ja bila usamljena. Dok je običan svet išao u škole, provodio se, zaljubljivao, nas dve smo išle na koncerte i to je jedino bilo bitno. Viđale smo se na ručku, iskoristimo vreme da negde pojedemo sendvič, obujemo patike, dignemo noge u vis – kaže Brena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.