SUZANA MANČIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pozlilo joj usred noći! U OVAKVOM stanju je HOSPITALIZOVANA!

Au!

Suzana Mančić bila je gošća u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića i tom prilikom iznela je šokantne informacije o njenom zdravlju, koje nisu bile poznate široj javnosti.

Naime, ona je zbog korišćenja tableta za mršavljenje završila u bolnici. Uzimala je preparat koji je sadržao malo anfetamina. Poručivala ga je iz Brazila, a dolazio je u pakovanju bez etikete, bez ikakvih upozorenja, a zbog tegoba je završila u bolnici.

– Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima anfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je delovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti, a eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls mi je počeo da raste, da skače i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali posle pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome – lupanje srce i uznemirenost.

Međutim, iako se zarekla da neće više koristiti tablete za mršavljenje, prekršila je ovo obećanje. Nakon ove situacije koristila je preparat koji je ispitan i koji joj ne škodi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.