ŠUTIRANJE – ŽENSKI FAJT! Nataša i Mima u klinču! Obezbeđenje reagovalo i odvelo je u ZATVOR! Hitna KAZNA!

Au!

Večeras je došlo do sukoba između Mine Živković i Nataše Radan, koji se završio i fizičkim kontaktom. Naime, Nataši je zasmetalo što je ranije tokom dana Mima vikala, iako joj je Radanova rekla da joj to smeta. Nataša je prišla Mimi dok je ležala i nastavile su sa svađom.

– Ostavi me na miru! Ne znam koji ti je k*rac! Šta je sa tobom? Jesi li ti normalna? – započela je Mima.

– Hoću da rešim sa tobom neke stvari. Lepo sam ti rekla šta hoću! Mima, gubim strpljenje. Šta glumiš ti? Sa mnom šta je? Jesam ti lepo rekla: „Ćuti, nervozna sam, nemoj da mi se dereš na uvo“, šta si ti uradila? Nastavila si! Pusti ti Mionu, ja radim stvari za sebe, a ne za Mionu! Posle onoliko kletvi, vreme je da te stigne kletva – pričala je Nataša.

– Ljutiš se što si mi rekla da začepim, bole te uši. Jesam ja tebe dirala ili ti mene? – rekla je Mima i izašla iz sobe, ali je Nataša počela da je prati.

Potom je obezbeđenje odvelo Natašu u zatvor jer je šutnula Mimu. Produkcija je odmah poslala pismo zadrugarima i obavestilo ih da je Nataša zbog toga kažnjena nedeljnim honorarom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.