SUPER IDEJE ZA DEKORACIJU ULAZA U KUĆU

Prostor u okolini ulaznih vrata, odnosno u hodniku ne predstavlja veliku investiciju kada je uređenje u pitanju.

Naravno, osim u slučajevima ako baš preferirate luksuzne komade nameštaja. Danas smo rešili da sa vama podelimo zaista jedinstavne i lepe ideje za dekoraciju ulaza u kuću, za koje vam neće biti potrebno probijanje budžeta, niti će iziskivati puno vremena.

PROMENA ZIDOVA

Prva u nizu ideja odnosi se na promenu zidova. Najlakša i ujedno najlepša ideja podrazumeva promenu boje zida, ili postavku tapeta, što je svakako vrlo ekonomičan način dekoracije. Shodno tome s koliko prostora raspolažete i kakav efekat želite da postignete, možete dekorisati samo jedan ili sve zidove u hodniku.

Takođe osim boje i tapeta, savršen način za ulepšanje ulaznog prostora je postavka zidnih panela, drvenih elemenata, cigle, kamena i mermera. U zavisnosti od toga koji stil preferirate i koliko ste vremena spremni da uložite u dati posao, renoviranje ulaza može da bude veoma zanimljiv poduhvat, u kom ćete uživati.

KLUPA U HODNIKU

Opredelite se za neku smelu varijantu klupe u hodniku. To može biti tapacirani komad, drveni prefarban u belo, elegantan sa metalnim nogarama ili nešto samo vama svojstveno. U zavisnosti od stila koji ste odabrali, zavisiće izgled klupe. Ona može u sebi sadržati fioke ili korpe za odlaganje. Klupe pri ulaznim vratima ostavljaju hladan, hrabar i osvežavajući utisak. Ako već posedujete klupu u hodniku, podarite joj nov izgled spektrom veselih boja, jastucima ili tkaninom koju ćete prebaciti preko nje.

DEKORATIVNI DETALJI

Bez dekorativnih detalja svaki prostor izgleda nedovršeno, pa tako i ulaz u vašu kuću. Različiti dodaci mogu mu dati personalizovaniji izgled. U ponudi su ogledala stilizovanih okvira koja su posebno popularna ove sezone, kao i umetnička dela na zidu, ili u uglu prostorije. Takođe uspomene sa dragih putovanja mogu pronaći svoje mesto u ovom prostoru. Čak i ako u vašem ulaznom prostoru nema dovoljno svetla, biljne vrste poput kaktusa i sukulenata, moga dati prostoriji lepši i prijatniji izgled.

Pripremili smo za vas u našoj galeriji fotografija pregršt inspirativnih ideja.

Potražite svoju među njima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.