SUPER IDEJE ZA DEKORACIJU ULAZA U KUĆU

Prostor u okolini ulaznih vrata, odnosno u hodniku ne predstavlja veliku investiciju kada je uređenje u pitanju.

Naravno, osim u slučajevima ako baš preferirate luksuzne komade nameštaja. Danas smo rešili da sa vama podelimo zaista jedinstavne i lepe ideje za dekoraciju ulaza u kuću, za koje vam neće biti potrebno probijanje budžeta, niti će iziskivati puno vremena.

PROMENA ZIDOVA

Prva u nizu ideja odnosi se na promenu zidova. Najlakša i ujedno najlepša ideja podrazumeva promenu boje zida, ili postavku tapeta, što je svakako vrlo ekonomičan način dekoracije. Shodno tome s koliko prostora raspolažete i kakav efekat želite da postignete, možete dekorisati samo jedan ili sve zidove u hodniku.

Takođe osim boje i tapeta, savršen način za ulepšanje ulaznog prostora je postavka zidnih panela, drvenih elemenata, cigle, kamena i mermera. U zavisnosti od toga koji stil preferirate i koliko ste vremena spremni da uložite u dati posao, renoviranje ulaza može da bude veoma zanimljiv poduhvat, u kom ćete uživati.

KLUPA U HODNIKU

Opredelite se za neku smelu varijantu klupe u hodniku. To može biti tapacirani komad, drveni prefarban u belo, elegantan sa metalnim nogarama ili nešto samo vama svojstveno. U zavisnosti od stila koji ste odabrali, zavisiće izgled klupe. Ona može u sebi sadržati fioke ili korpe za odlaganje. Klupe pri ulaznim vratima ostavljaju hladan, hrabar i osvežavajući utisak. Ako već posedujete klupu u hodniku, podarite joj nov izgled spektrom veselih boja, jastucima ili tkaninom koju ćete prebaciti preko nje.

DEKORATIVNI DETALJI

Bez dekorativnih detalja svaki prostor izgleda nedovršeno, pa tako i ulaz u vašu kuću. Različiti dodaci mogu mu dati personalizovaniji izgled. U ponudi su ogledala stilizovanih okvira koja su posebno popularna ove sezone, kao i umetnička dela na zidu, ili u uglu prostorije. Takođe uspomene sa dragih putovanja mogu pronaći svoje mesto u ovom prostoru. Čak i ako u vašem ulaznom prostoru nema dovoljno svetla, biljne vrste poput kaktusa i sukulenata, moga dati prostoriji lepši i prijatniji izgled.

Pripremili smo za vas u našoj galeriji fotografija pregršt inspirativnih ideja.

Potražite svoju među njima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.