Sunce i Venera

Sunce konjunkcija Venera

Tokom trajanja ovog tranzita često možete osjećati snažniju potrebu za otvorenim ispoljavanjem svojih nježnih i strastvenih osjećaja u ljubavi kao i za češćim čulnim kontaktima u ljubavnoj vezi ili u braku. U ovom periodu se može dešavati da na polju ljubavi imate i neka veća očekivanja nego obično i moglo bi Vam se dešavati da poželite iskusiti i nešto nesvakidašnje zabavno. Za vrijeme trajanja ovog tranzita možete u ljubavi priželjkivati/očekivati kraljevski tretman od voljene osobe kako biste se osjetili posebnim. Dakle, prevashodno može biti prisutna želja da na ljubavnom planu biti kompletno ispunjeni ali, ovaj tranzit nagovještava i sjajne mogućnosti za bolje iskorištenje potencijala i na polju financija (naročito kada je u pitanju bavljenje nekim kreativnim aktivnostima).

Sunce sekstil Venera

ovaj tranzit potpomaže težnju za predstavljanjem sebe i svojih kvaliteta u pravom svjetlu tako da za vrijeme trajanja ovog tranzita možete imati više samopouzdanja i možete biti znatno sigurniji prilikom prezentiranja svojih znanja i svojih vrlina. U ovom razdoblju često možete ostavljati znatno bolji dojam na druge osobe iz svog okruženja.

Sunce kvadrat Venera

trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava postojanje izrazite opasnosti od znatno neumerenijeg i neopreznijeg raspolaganja novcem tako da u ovom razdoblju često možete osjećati pojačanu potrebu za razmetljivim ponašanjem i to naročito za trošenjem na neke luksuznije stvari. Iz ovog razloga, u ovom razdoblju mogu se nerijetko dešavati i neka bespotrebna, suvišna i vrlo nepovoljna zaduživanja tako da je potrebno biti na dodatnom oprezu. Također, ni na ljubavnom planu situacija nije sjajna jer ovaj tranzit može donijeti vrlo turbulentno razdoblje i probleme u slaganju. Za vrijeme trajanja ovog tranzita poželjno je i izbjegavanje gordosti i prkosnog ponašanja, inaćenja i želje za prekomjernom dominacijom i za pretjeranim kontroliranjem situacije u ljubavnoj vezi ili braku kako biste lakše izbjegli ostavljanje pogrešnog dojma u ljubavi.

Sunce trigon Venera

tijekom trajanja ovog tranzita moglo bi Vam biti znatno lakše privući pažnju na sebe i da ostvarite svoje želje u ljubavi dok, što se tiče novca, na financijskom planu ovaj tranzit često donosi mogućnost za veći priljev novca.

Sunce opozicija Venera

ovaj tranzit nerijetko ukazuje na postojanje izraženije opasnosti od javljanja snažnije disharmonije u ljubavnoj vezi ili braku uslijed mogućeg javljanja raznih nesporazuma, rasprava i sukoba mišljenja oko načina raspolaganja novcem. U ovom razdoblju, Vaši planovi koji se odnose na raspolaganje novcem mogu se u bitnoj mjeri razlikovati od planova Vaše voljene osobe. Za vrijeme trajanja ovog tranzita postoji i izrazita opasnost povrijediti osjećaje voljenoj osobi upućivanjem nekih neodmjerenih riječi ili pak nekim svojim neadekvatnim postupcima (osobito ukoliko budete namjerno izazivali ljubomoru kod voljene osobe).

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.