Sunce i Mjesec-tranzit

Sunce konjunkcija Mjesec ukazuje na mogućnost lakšeg oslobađanja pozitivne energije, ispoljavanja entuzijazma a često i na ozbiljna nastojanja i čvrstinu volje za ostvarenjem zacrtanih ciljeva. Podsvjesne želje dolaze do većeg izražaja a njihovo ispunjenje može biti bolje usklađeno s realnošću i lakše ostvarivo.

Sunce sekstil Mjesec

ovaj aspekt potpomaže bolje ostvarenje onih ciljeva koji iziskuju više ulaganja i veći napor.

Sunce kvadrat Mjesec

moguća je izraženija opasnost od preosjetljivosti i od češćeg donošenja odluka pod snažnijim utjecajem emocija i podsvjesnih želja što može dovesti do nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću i do javljanja veće nesigurnosti i razočaranja.

Sunce trigon Mjesec

potiče jačanje samopouzdanja i pozitivne energije što osobu može činiti veselijom i zadovoljnijom sobom pa osoba na taj način nerijetko može privlačiti sreću tj mogu joj se otvarati nove mogućnosti i nove prilike u životu.

Sunce opozicija Mjesec

izvjesnije su pretjerane reakcije u slučaju javljanja novih okolnosti i nekih iznenadnih promjena ili prepreka u životu. Također, moguća je i snažnija težnja za ostvarenjem nekih potisnutih želja i nedovoljno realnih ciljeva koji mogu biti u suprotnosti sa realnim mogućnostima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.