Sunce i Medium Coeli

Sunce konjunkcija Medium Coeli

Ovaj aspekt donosi veliku ambiciju, omogućava osobi da dođe do odgovornih i vodećih pozicija u društvu. Čitava licnost osobe teži tom profesionalnom ostvarenju i ako je konjunkcija dobro aspektovana to joj lako polazi za rukom, ako nije osoba ima teskoće dobiti pohvale i priznanja, jer je pretjerano nametljiva.

Sunce sekstil/trigon Medium Coeli

S ovim aspektom postoji ravnoteža između ambicije i sredstava koje upotrebljavamo pri realizaciji, kao i verojatnoća da se ostvarimo u životu, a naročito u karijeri.

Sunce kvadrat Medium Coeli

osoba se moze suočiti s teškoćama u ostvarenju svojih ciljeva i ispoljavanju talenta. Kako bi na kraju uspjela ostvarit ciljeve, osoba mora sebi postaviti realne ciljeve.

Sunce opozicija Medium Coeli

Sunce igra značajnu ulogu vezanu za obitelj ili vaspitanje, te ovaj aspekt odražava utjecaj obitelji na karijeru i uopće život. Ali osobe sa ovim aspektom bolje rade same, bez ikakvog utjecaja, i tako imaju bolje prilike za uspjeh.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.