Sukob žirija i novog direktora Granda!

Otkako je krenula nova sezona takmičenja „Zvezde Granda“ besni rat žirija i novog direktora, a udarci su sve žešći i podmukliji, piše tabloid SVET.

Aleksadnar Milić Mili uporno pokušava da nametna svoje ideje i pravila, a članovi žirija to shvataju kao napad na lik i djelo Saše Popovića i žestoko mu se protive.

Uvrede pljušte sa obe strane, ali Mili ne popušta i sve direktnije vrijeđa kolege, pa se borba za kandidata često pretvori u lični okršaj. U raspravama za sada prednjače Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša, Đorđe David i svo troje je izričito protiv novog direktora muzičke produkcije Milija. On ih je nazvao nekompetentim jer je bio nezadovoljan glasovima koje su dali njegovom kandidatu, a prvi je skočio Đorđe David koji je otvoreno na stani Popovića.

– Novi direktor muzičke produkcije rekao je jedan nonsens, da je žiri nekompetentan. Tako nešto mogu da prihvatim samo od Saše Popovića ili Bosanca – rekao je, a nadovezala se JK.

– Mene Mili nervira. Dobro je da njegovi kandidati ne gledaju u njega dok pjevaju, kad im on diriguje. Bolje prolaze kad to rade zatvorenih očiju nego kad ih on usmjerava.

U cijelu priču se umještao i Dragan Stojković Bosanac koji smatra da Mili ne zna da radi sa mladim pjevačima kao što zna Popović.

– Mili, ti upropaštavaš kandidate. Ovako izgleda da kad se pravilno producira, ja sa svojim takmičarem imam šest glasova, ti i tvoj nula. Sve vrijeme se trudiš da dokažeš nešto što je nedokazivo – odbrusio mu je Bosanad, ali to Milija nije mnogo pogodilo.

– Marija i Jelena se drže zajedno, Đorđe David je sa njima tu negdje, Viki je leteća, Bekuta po strani. U posljednje vrijeme često je nešto neraspoložena, da li joj se ne dopada novi direktor, šta li je znam. Lako plane. Milija još nisu prihvatili i vidi se da nije dio ekipe. On to zapravo i ne želi da bude nego da komanduje svima, ali Sale zna to da presječe, da mu kaže kako nije u pravu i da pretjeruje. Miliju to i te kako smeta, ali se ne suprotstavlja direktno Popoviću nego vrijeđa žiri. Tako na posredan način vređa i Popovića jer on je čovjek sastavio tu ekipu koju Mili naziva nekompetentnom – priča izvor i dodaje:

– Šta to znači, da Popovič nije napravio dobar odabir? Udara mu na stručnost, a čovjek je stvorio Zvezde Granda. Nikome iz žirija se ne dopada što se Mili od starta postavio kao direktor koji komanduje i po svaku cijenu gura svoje mišljenje, a često mu izleti i neka uvrede. Možda se to s vremenom i promijeni, ali sve dok je ovakav, žiri ga neće ni slušati ni poštovati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.