SUĐENA IM JE LJUBAV: 7 najboljih parova u horoskopu

Saznajte koji će horoskopski parovi uživati zajedno na duge staze!

Ovan i Blizanci
Jak vetar i plamen do neba, varnice lete u struji vazduha. Pogledajte ovu sliku da shvatite: vazduh i vatra, dva elementa koja kontrolišu znake Ovna i Blizanca – veoma potrebni jedni drugima – kao partneri koji su rođeni pod ovim znacima. Štaviše – njihova međusobna privlačnost je jaka ne samo fizički, već i na intelektualnom nivou. Takvi partneri su ujedinjeni, imaju urođeni optimizam, ljubav prema životu i svojim zadovoljstvima… Šta drugo je potrebno da se volite i uživate u svakom novom danu?

Strelac i Lav
Kakav odnos može da se uspostavi između dva vatrena karaktera? Pa, naravno, samo vreo! I Lav i Strelac imaju jak karakter i tendenciju da se takmiče. Bilo bi logično pretpostaviti da će se takmičiti jedni sa drugima. Dakle, sigurno se i to dešava ako se ne radi o pravoj ljubavi. Jedna svetla, strastvena priroda – dobra je, ali dve takve prirode zajedno mogu izgraditi srećan život. U ovom slučaju, svi njihovi uspesi i dostignuća se množe sa dva!

Vaga i Ovan
Ova dva znaka zajedno mogu da formiraju pravi tim, a to omogućava i lakši uspeh u životu. Okruženje je oduševljeno ovim parom, ali šta se dešava unutar para? Zaštitnica Vage – ženska Venera, dok Mars određuje prirodu onih koji su rođeni u znaku Ovna. Rezultat – konstantan napon u ljubavi, seksualna energija koja čini zajednički život u skoro neprekidnom kretanju.

Devica i Vodolija
Oni koji su rođeni pod ovim znacima zodijaka, zvezde su im dale opštu želju da promene svet. Međutim, Devica i Vodolija to rade na svoj način: ako je Devica dobro upoznat sa praktičnim pitanjima Vodolije koja je uvek voljna da istražuje nove trendove i deli sveže ideje. Ako ove talente kombinuju, rezultat je savršen tandem, uvek spreman za velika dostignuća!

Škorpija i Rak
Za osobe rođene u znaku Raka, kažu da su zaljubljenici i žele da u potpunosti uživaju u svom partneru. Ali ova osobina je veoma pogodna neizvesnim Škorpijama: ovaj odnos umiruje njihovu sumnjičavu prirodu i uliva poverenje da će uvek biti voljeni. Strasna Škorpija će učiniti sve da pomogne neodlučnom Raku da se ne povuče u svoju ljušturu. Drugim rečima, u takvom savezu, oba partnera će se osećati potpuno bezbedno.

Jarac i Bik
Zemljani znakovi su ujedinjeni, pre svega, moćni i temeljni. Oni koji su čvrsto “na zemlji” mnogo lakše će razumeti jedni druge nego da objasnite svoje gledište osobama sa potpuno drugačijim karakterom – na primer, sanjarima, rođenim u znaku Ribe. Partneri kao što su Jarac i Bik su dobro pripremljeni za realan, surov život i mogu da idu veoma daleko zajedno.

Voda hrani zemlju, i da, za uzvrat, služi kao sigurna baza. Interakcija i kombinacija elemenata koji kontrolišu svaki od partnera u ovom paru stvara skoro idealne uslove za dugu, plodnu vezu. Praktičnost i zdrav razum Bika savršeno balansira sa dubokim, emotivnim i malo sanjivim Ribama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PROVOKACIJE I NISKI UDARCI: Ako ikad uvredite ove horoskopske znake, očekujte SVE NAJGORE

Pročitaj →

HOROSKOP OTKRIVA: Šta je Bog rekao svakom znaku kad ga je stvorio

Pročitaj →

BEZ UVIJANJA: Ovo su najperverznije želje horoskopskih znakova

Pročitaj →

LJUBAVNI HOROSKOP od 27.9 do 4.10.2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR 2020

Pročitaj →

Nisam tu da žalim za nečim ili nekim

Pročitaj →

Razlike između mudrih i razumnih žena: Kad muž napravi grešku

Pročitaj →

Depresija ili stres: Kako ih razlikovati?

Pročitaj →

Mlada modna kreatorka fascinirala svet svojim haljinama

Pročitaj →

Kako stvorti prostor po meri dece u dvorištu?

Pročitaj →

Kako pronaći odgovarajući puder za svetao ten?

Pročitaj →

Kaputi i mantili u pastelnim bojama apsolutni hit ove jeseni

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.