Sudbinski broj 2

2 uglavnom nije posebno dobar sudbinski broj. Kad je dvojka i duhovni i sudbinski broj, tada je njegov uticaj naročito jak: sudbinski broj 2 donosi duševni i psihološki napredak, koji ljudima daje osećaj poverenja i mogućnost ostavljanja traga na svetu. Ovakva kombinacija (duhovna 2 i sudbinska 2) najbolja je od svih kombinacija dvojki koje određena osoba može da ima. Kad su i duhovni i sudbinski i broj imena 2, uticaj Meseca prevladava, zbog čega mogu uslediti duševni poremećaji, nedostatak odlučnosti i gomilanje sumnji. Ipak, ako je Mesec dobro smešten i podržavaju ga dobre planete, ova kombinacija može da postane veoma jaka. Ljudi sudbinskog broja 2 susreću se s tegobnim usponima i padovima; prilike im iskliznu iz ruku upravo u času kad ih se dočepaju. Često su bespomoćni, jer se osećaju kao žrtve nepredvidljivih promena.

Sudbinske dvojke vole svoj dom i porodicu. Puni su interesovanja za domaćinstvo i imaju jake porodične veze. Ako su u pitinju muškarci, sudbinski broj 2 čini ih nesigurninim i ne baš najuspešnijim u ljubavnim doživljajima. Ako su žene, u ljubavi ih uvek okrivljuju.

Muškarci sudbinske dvojke mnogo uče kako bi proširili sopstveno obrazovanje i lakše shvatali stvari .
Sudbinske dvojke se rađaju sa sjajnim osećajem samopouzdanja i to im daje preciznost i stil. Veruju u izreku: „Čini drugima ono što bi želeo da i oni tebi čine”. Obdareni dobrim prijateljima, vatrenim sledbenicima, pozitivnim okolnostima i jasnoćom shvatanja, postupaju vrlo samouvereno i ne sumnjaju u sebe. Pod tim uslovima postižu i čuda na svakom području kojem se duboko posvete.

Sudbinski broj 2 ljudima daje ljubav za reke, potoke, vodopade, vodoskoke, jezera i ribnjake. Sudbinske dvojke vole da žive u grupama i vole dobro društvo. Spremni su da odlažu važne poslove, sastanke i razgovore radi boravka u dobrom društvu. Poslovi pate zbog njihove zavisnosti od drugih, ljubavi za dobro društvo, pozitivne vibracije i prijateljstva.

Sudbinske dvojke imaju jaku intuiciju. Mogu da čitaju tuđe misli. Mogu duboko da ulaze u tuđu ličnost i da izmere njenu dubinu.

Muškarci sudbinske dvojke su srećnici i žene se školovanim i lepim ženama; majke su im časne i vredne, a sestre i svastike ih vole. Pomažu im starije žene ,žene sudbinske dvojke ili_žene koje su na položaju u društvu.

Ljude sudbinske dvojke interesuju biljke i lekovite biljke; vole da rade u vrtu. Mogu isto tako da postanu dobri psiholozi, kreativni mislioci, pesnici, pisci, savetnici, terapeuti, glumci ili plesači.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.