Stvari koje uništavaju vaš brak

Sve počinje savršeno, sa prvim pogledima, poljupcima i zagrljajima.

Dok se okrenete na svom prstu imate burmu i dvoje dece koju obožavate. Ali šta je sa vašom drugom polovinom? Čini se kao da tu stvari ne idu baš najboljim tokom. Postali ste stranci. Više ne prepoznajete jedno drugo, i nemo posmatrate kako vaš brak iz dana u dan propada. Nažalost, niste sami u ovoj priči. Mnogi brakovi su na ivici propasti zbog sitnica koje je vrlo lako izbeći a kojima je svako od nas sklon. Kako bi vam omogućili da ne postanete samo broj na listi razvedenih parova, navodimo vam u redovima koji slede koje su to stvari koje pretenduju da unište vaš brak.

INICIRANJE BESPOTREBNOG SUKOGA SA SUPRUGOM

Kada pokušavate da popravite brak koji stoji na klimavim nogama, velike su šanse da će se stvari oteti kontroli. Možda mislite da će se ako sa suprugom budete razgovarali o svim svojim problemima u nadi da ćete pronaći zajednički jezik, vaš brak magično popraviti, ali to obično nije slučaj. Iako je komunikacija osnova braka, ono što vam ne treba je iniciranje još jedne svađe. Razgovarajte ali ne dozvolite da se to pretvori u sukob sa vašim kritikama na njegov račun.

PRETERANO EMOTIVNE REAKCIJE

Muškarci jednostavno ne podnose preterano emotivne ženske reakcije naročito u javnosti, tu najviše spadaju plakanje i preklinjanje da urade ili ne urade nešto što ste vi zamislili. Iako vas osoba koju volite može dovesti do toga da poželite da vrištite iz sveg glasa, neophodno je da naučite da kontrolišete tu potrebu. Ništa dobro neće izaći iz vaših preterano emotivnih nastupa.

DRASTIČNE PROMENE

Ono što vašem suprugu morate da pokažete je to da vi niste slaba osoba, koja plače i gleda kako joj se brak raspada. Možda stvari među vama nisu najidealnije, ali morate pronaći način da budete osoba u koju se zaljubio, a ne njena bleda senka. Ne dopustite sebi da vas depresija proguta, da stalno budete namršteni, ljuti i nezadovoljni. Muškarci ne vole drastične promene, kako psihičke tako ni fizičke.

PRIGOVARANJE 24/7

Sasvim je razumljivo da će vas pojedini nastupi vašeg supruga nervirati. Međutim ono što ne želite je da budete supruga koja stalno prigovara i traži njegove mane. Imajte na umu da mali sukobi vode do većih problema. Na suptilan način podsetite svog voljenog da je korpa namenjena njegovim prljavim čarapama, a ne podnožje vašeg kreveta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.