Stvari koje svakoj ženti trebaju u vezi

Žene u lošem odnosu ne pamte zlo – one se zatvaraju i pate – sedam stvari koje trebaju svakoj ženi u vezi. Muškarci i žene su u emocionalnoj slepoj ulici. Mi osećamo kako nešto nedostaje u našim odnosima. Većina muškaraca nisu u stanju prodreti do njihovih žena u potpunosti, niti se žene potpuno otvaraju njihovim muškarcima.

Žene se ne otvaraju jer im muškarci ne daju ono što im je potrebno. Žene se osećaju razočarano i ne pamte zlo; one pate. Kad žene pate i kada se osećaju kao da ih ne primjećuje, one se zatvaraju svojim muškarcima.

Srećom, možete naučiti kako dopreti do svoje žene. Možete dati partnerki ono što joj treba, dopuštajući joj da se oseća primećeno i tada će se ona ponovo otvoriti. Kada naučite na koji način možete učiniti da vam se vaša partnerka potpuno otvori, poboljšaćete – ne samo vaš odnos, već i celi svoj život. Ovde su sedam stvari koje svaka žena želi u vezi.

1. Želi se osećati voljeno

Kada se žene osećaju voljeno, one su opuštene i otvorene. Svađe nestaju, nežnosti ima u izobilju, a njihova topla ženska energija protiče kroz naše živote. Osećaj nevoljenosti je izvor svake svađe u vezi. Ako je ona nesrećna zato što idete napolje sa svojim prijateljima ili je uzrujana zbog događaja na poslu ili slično, uzrok toga je najverovatnije to što se oseća nevoljeno. Naučite gledati kroz njene reči, dela i raspoloženja i shvatićete koji je pravi koren toga svega.

2. Želi se osećati sigurno

Postoji rat koji se vodi sa ženskim samopoštovanjem, seksualnošću i sigurnošću još od vrlo mlade dobi. Žene moraju imati siguran prostor gde se one osećaju da mogu verovati svojim partnerima. Ona želi verovati vašoj snazi. Ona želi osetiti da se možete nositi sa svim što vam ona pokaže. Ona želi osetiti da joj se neće suditi ako od vas zatraži nešto neuobičajeno. Želi biti sigurna da neće doživeti poraz, ako vam kaže da nešto učinite na njen način. Kada stvorite siguran prostor za svoju ženu, ona će vam se otvoriti emocionalno, a vi ćete joj dati vrlo moćan dar – dopustićete joj da raste u vašem odnosu i poništiti svu staru emocionalnu štetu.

3. Želi se osećati primećeno

Žene se žele osećati primećeno. Žena želi osetiti da ste je čuli i da ste svesni njenog emocionalnog stanja. Ona ne želi nužno da vas pogađa to njeno emocionalno stanje, ali želi da budete svedok tome. Ako sedite u istoj prostoriji, a vi ne primećujete činjenicu da ona pati i da je na ivici suza, ona će vam početi manje verovati. Ona će misliti: Ako on ne može videti da patim, koliko dugo će mu trebati da to shvati? Hoće li proći nekoliko dana ili nekoliko sedmica pre nego što on postane svestan toga i je li mu uopšte dovoljno stalo da mi pomogne da prebrodim sve ovo? Mislim da se moram osloniti na samu sebe i sama sebi moram dati emocionalnu podršku. Život može izgledati vrlo usamljen, čak i unutar odnosa. Morate stalno pokazivati partneru da postoji barem jedna osoba koja će biti njen svedok i podrška na putu kroz život. (Napomena: ta osoba ste vi.)

4. Želi se brinuti o vama i negovati vas

Baš kao što muška energija ima potrebu da štiti, ženska energija ima želju da neguje. Žene žele videti pukotine u našem oklopu. Oni žele videti da imamo dovoljno poverenja u njih da im se otvorimo. One žele biti u mogućnosti da nam pomognu kroz naše tuge. Integrisan, razvijen muškarac koji ima uravnoteženu mušku i žensku energiju, pozdraviće negu i brigu svoje žene. Ako ste muškarac i ovo čitate, jeste li ikada pridržali vrata nekoj ženi, jer je to pristojna stvar za uraditi, a ona vam je na to besno odvratila: Oh, šta? Ne mogu otvoriti vrata sebi jer sam žena?! Vi ste seksistička svinja! To je primer ranjene, neuravnotežene žene koja ne želi prihvatiti pomoć od muškog izvora. Tačno tako se oseća vaša partnerka kada je odgurnete kad se osetite najranjiviji. Nije mi potrebno da stavim glavu na tvoje grudi i govorim ti o svojim osećanjima, jer ja ih nemam! To je laž. Ovaj nedostatak osetljivosti i autentičnosti je ono što stvara patnju vama i vašoj partnerki. Zato joj dopustite da se približi. Ona vas želi voleti.

5. Želi se osećati privlačno

Koja je glavna razlika između odnosa sa vašim partnerom i vašim odnosom sa svima ostalima u vašem životu? Imate intimni telesni kontakt sa svojim partnerom. Žene se moraju osećati željeno. Žele biti sigurne da ćete ih videti i ceniti kao ženska, strastvena bića. Hvalite njen izgled. Učinite da se oseća privlačno.

6. Želi da je cenite

Ženska energija u svim ljudima pre svega reaguje na pohvalu i zahvalnost. Podsetite svoju partnerku da je volite. Recite joj da cenite ono što ona donosi u vaš život. Pokažite joj koliko vam to znači. Najbrži način da pokvarite svoj odnos je ignorisanje svoje partnerke i da je uzimate zdravo za gotovo. Zahvalnost je suprotnost tim stvarima. Zahvalnost utelovljuje ovo razmišljanje: Ja sam svestan šta donosiš u moj život i želim biti siguran da si i ti svesna. Dakle, govorite joj sve što cenite i govorite joj to često.

7. Želi osećati da može računati na vas

Život ponekad postaje haotičan. Kad se pojave životne neizbežne poteškoće, hoćete li se raspasti pod pritiskom ili ste u mogućnosti prilagoditi se? Žene žele znati možemo li se nositi sa svime što život donosi. Žele znati da nećemo pobeći i sakriti se kad postanu previše emotivne za naš ukus. Oni žele znati da mogu računati na nas. Kada kažete svojoj partnerki da ćete nešto uraditi, a onda to ne učinite, to je boli. Ona gubi poverenje u vas koje morate ponovo zaslužiti. Čak i naizgled male stvari uništavaju poverenje, npr. kao kada kažete da ćete oprati sudove odmah nakon večere, ali ih umesto toga operete sledeće jutro. Kada se nakupi puno takvih malih prestupa, ona vam više neće verovati. Činite ono što ste rekli da ćete učiniti, budite ona osoba kakva ste rekli da jeste i budite dosledni u svojim postupcima.

Šta je ženama potrebno u vezi?

Žene žele brižnog partnera. Žene ne žele savršene partnere; žele muškarca koji nastoji biti najbolja verzija sebe.
Ona ne mora nužno želeti nekoga ko ima celi svoj život isplaniran, ali ona želi nekoga ko ima ciljeve u svom životu.
Ona ne mora nužno želeti nekoga ko plače svaki dan, ali želi nekoga ko ima hrabrosti plakati pred njom kad mu je to potrebno.
Ona ne mora nužno želeti nekoga ko će ići na terapiju celi život, ali ona želi nekoga ko ima hrabrosti suočiti se svojim emocionalnim demonima.

Odlučite želite li biti u odnosu kakvog većina ljudi nema, želite li uložiti potreban trud da postanete takva vrsta muškarca.
Sve žene na svijetu čekaju na nas. I one žele da se pokažemo, jednako onoliko koliko se mi želimo otvoriti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.