STRAŠNO! OŽILJAK od UŽASNE SAOBRAĆAJKE je JOŠ UVEK tu: „Ma kakva PLASTIČNA HIRURGIJA!“

Ne planira da ga skida!

Slađa Petrušić razgovarala je u dnevnom boravku „Parova“ sa Sanjom Mirkov i Slađom Petrović o plastičnoj hirurgiji. Njeno veliko priznanje mnoge je iznenadilo, jer je tom prilikom stavila tačku na brojne gradske priče.

Naime, nekadašnja voditeljka otkrila je da nikada nije išla pod nož, čak ni da sredi nepravilnosti koje je zadobila u jednoj saobraćajki, o kojoj, pak, nije detaljisala.

– On je studirao medicinu u Rusiji i sve poznate ličnosti su išle kod njega. On odlično radi svoj posao – pričala je o jednom lekaru Petrovićka.

– Jedan je od najboljih hirurga u gradu. On uradi onako kako on smatra da treba. Kad neko traži nešto više on odmah tu osobu pošalje negde drugde – istakla je ona.

– Meni su ponudili u jednoj klinici, ali neću sada da imenujem… Kao šta god budem želela, oni će to uraditi. Ja stvarno to ne volim i pisalo se o tome u medijima. Čak ni ovo na licu od saobraćajne nesreće nisam sređivala – zgranula je Slađa.

Njih tri tada su se složile da je preterivanje loše i da u svemu treba imati meru. Pogotovo Slađa Petrušić, koja smatra da sve devojke koje počnu da se bave javnim poslom prvo drastično promene fizički izgled, umesto da rade na svojim unutrašnjim kvalitetima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.