STRADAO nakon proslave pola veka karijere! Ove dirljive reči je na današnji dan Šaban uputio PORODICI!

Posebno istakao koliko je ponosan na porodicu…

Prošlo je tačno godinu dana od jubilarnog koncerta Šabana Šaulića u Beogradskoj areni, koji je bio vrhunac njegove karijere duge 50 godina. Te noći je napravio atmosferu za pamćenje.

Pre nego što je zapevao pred publikom, Šaban je tada razgovarao sa novinarima. Pevač je tom prilikom rekao kako mu problem predstavlja izbor pesama za koncert, kao i da niko do sada nije obeležio pola veka rada na ovoj velikoj sceni.

– Problemčić je izbor pesama, ali to je slatki problem. Imam 1000 pesama i ko će sve to odrediti i pogoditi da se svima u publici dopadne. Ja ću pevati mnogo pesama i pevaću dugo, a ako se neko razočara, žao mi je, unapred se izvinjavam, ali nema razloga za brigu, sigurno će se svi lepo provesti. Ovaj koncert nije scenski spektakl, već muzički i niko do sad nije obeležio pola veka rada na tako velikoj sceni – istakao je Šaban tada.

Takođe, Šaban je tada otkrio i da li ima neke rituale pred koncerte, ali je i pričao o svojim unucima i ćerki Ildi. Šaulić je tada istakao da je veoma ponosan na članove svoje porodice.

– Nemam nikakve rituale, iskreno da vam kažem. Nekad se desi da popijem neku rakijicu, nešto ljuto, čisto da prođe kroz grlo, inače sam pušač otkad sam se rodio, čini mi se, pa, eto, malo da ubijem te bacile, ali ni to nije obavezno. Nemam nešto specijalno, ne raspevavam se, nikad to nisam radio – rekao je Šaban prošle godine.

– Imam ja dve mezimice, Unu koja ima četiri godine i Emu koja ima dve, tako da su mi to dve mezimice, a da ne pričam za najstarijeg, Luku, to je dedin ponos (smeh). I te kako sam ponosan na Ildu. Meni je užitak i zadovoljstvo da je ona obeležila deset godina na estradi i to opravdala i svojim nastupom i pevanjem i gostima i posećenosti koncerta – pričao nam je Šaban u oktobru 2018. godine.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.