Stevan Anđelković

Stevan Anđelković rođen je 08.02.1988.godine u Leskovcu. Ima starijeg brata i stariju sestru. Od svoje četvrte godine počinje da iskazuje talenat prema muzici uz harmoniku i klavijature. Završio je Nižu muzičku školu u kojoj je svirao klavir, a trenutno je učenik Srednje muzičke škole. U 13-oj godini počinje aktivnije da se bavi muzikom, a svoj prvi nastup obeležava rok svirkom u jednoj diskoteci u Vučju. Privatno voli da sluša stari rok. Inače, veliki je obožavalac Zdravka Čolića i on mu je najveći idol. 24.10.2004.godine prijavljuje se na audiciju za Zvezde Granda i nakon toga njegov život postaje nešto sasvim drugačije. Za jako kratko vreme dostiže sam vrh popularnosti zajedno sa ostalim finalistima Zvezde Granda. Nastupajući, obišao je celu Evropu, a i neke daleke destinacije kao što su Amerika i Australija. Izdaje svoj prvi album za Grand produkciju i pravi još jedan veliki, sigurniji korak napred. Stevan je do sada učestovao na dva festivala u Vrnjačkoj Banji i nagrandovom festivalu. U Vrnjačkoj
banji Stevan je dostigao čak i prvo mesto pevajući pesmu: “Anđela”. Na prvom grandovom festivalu u prvoj večeri Stevan je dobio nagradu od 1000 evra. Stevan se prijavio na audiciju za ulogu u jednoj operi od Emira Kustrurice gde je dobio glavnu mušku ulogu. Posle opere i Plesom Do Snova (gde pleše sa Marijom), Stevan nastavlja sa snimanjem pesama za njegov novi CD.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.