Stanojka Bodiroža Ćana

Stanojka Bodiroža (rođena 28. marta 1968. godine u selu Gornja Tramošnja), poznatija kao Ćana, srpska je pevačica. Ćana je rođena 28. marta 1968. godine u selu Gornja Tramošnja, opština Sanski Most. Osnovnu školu završila je u mestu Tomina,a srednju poljuprivredno-tehničku školu opšti smer u Sanskom Mostu u BiH. Pevanjem je počela da se bavi još u osnovnoj školi, gde se uvek izdvajala na „poseban način zbog bolje glasa i tehnike pevanja. Nastupila je na mnogim priredbama i manifestacijama gde je znala da bude i voditelj zbog svog šarma i načina komunikacije.

Prvo profesionalno bavljenje pevanjem započinje u svojoj 19-oj godini u Subotici u restoranu „Beograd. Kasnije kreće u osvajanje cele Vojvodine, Crne Gore(primorje), Srbije. 1989. godine u tadašnjem Titogradu (Podgorica) sa KUD-om odlazi na turneju: Belgija, Švedska, Danska…gde ostavlja odličan utisak kod publike i pravi poslovne kontakte za kasnije. 1992.odlazi u Kanadu, Toronto, a posle kreće u uspešno osvajanje Evrope: Hanover, Salzburg, Insbruk, Bazel… Za sve vreme nastupanja po Evropi, Ćana osvaja tri oskara kao najbolji radni pevač.

Shvativši koliko je publika i kolege poštuju, preko kolege Nedeljka Bajića-Baje stupa u kontakt sa hit- mejkerom Novicom Uroševićem, poznatiji kao Ujka Nole.Odmah uspostavljaju odličan kontakt i dogovor za saradnju. 1998.godine u periodu od januara do maja završava svoj prvi CD pod nazivom „Nadam ti sei ostvaruje veliki proboj na muzičku scenu. Iste godine na festvalu „Moravskim biserima dobija prvu nagradu publike sa pesmom „Kazni se sam

Uspeh sa prvim CD-om otvara joj lepu i uspešnu putanju u muzici i medijama i tako 2000. godine ostvaruje uspešnu saradnju sa Sinovima Manjače i snimaju pesmu pod nazivom „Brat i sestra, pesma postaje hit i ostaje evergrin u narodnoj muzici.

20. oktobra 2001. godine, Ćana se udaje za čoveka svojih snova Dragana Mitrovića-Relju. Iste god ine prelazi iz Doboja sa svojim mužem Reljom u Beograd i 2002. godine postaje zvanično Bograđanka i dobija još jedan zlatni melos.Ćana i Relja 2003. godine ,istog dana i meseca kada su ovekovečili svoju ljubav,dobijaju sina Luku.Danas je Ćana srećna i zadovoljna žena, koja živi u porodičnoj harmoniji, niže uspehe iz godine u godinu na profesionalnom planu.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.