STANIJA NA VRATIMA ZADRUGE: Dalila smislila Tomoviću zaplet! „Neke stvari su očigledne i desiće se!“

Začkoljica…

Večeras su u rijalitiju „Zadruga 3“ održane prve nominacije, a odmah potom je otpočela i „Igra istine“.

Kako to biva kada je ta igra u pitanju, za crnim stolom Bele kuće je nastala larma, dreka i svađa, a nastavljena je i prepirka koja traje gotovo od početka treće sezone – između bračnog para Dragojević i Vladimira Tomovića.

Posle nekoliko rasprava sa Vladom, Dalila je rešila da mu smisli začkoljicu i upita ga šta bi radio kada bi se na vratima „Zadruge“ pojavila njegova bivša, Stanija Dobrojević, u koju ona smatra da je Tomović bio iskreno zaljubljen.

– Da li bi se ti kao muškarac potrudio da ispeglate vaše emocije i nastavite vaš odnos? – dodala je Dejanova supruga na kraju.

– Malo je bezveze da ja pričam o osobi koja nije ovde, ali dobro, pitanje je na mestu. Ja sam prema njoj gajio iskrene emocije. Bilo nam je jako lepo. Možda sam je štitio preterano više nego što je ona želela i onda tako nije dolazila u prvi plan od mene. Ne znam šta bi se desilo, imam volju da pričam. Neke stvari su očigledne i neke stvari će da se dese. Ne mogu da kažem da jedva čekam da uđe Stanija – pričao je Tomović, a Dalila ga je na kratko prekinula i poručila mu:

– Ne čekaš jer ne znaš kakva će biti njena reakcija, ali da znaš kakva će biti – i te kako bi čekao – zagonetna je bila Dragojevićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.