„STALO MI JE DO NJE, IMA TU HEMIJE!“ Karić prvi put o Ivi nakon pomirenja! Otvorio dušu i PRIZNAO sve!

Iskreno.

Ognjen Amidžić je razgovarao sa Stefanom Karićem i tom prilikom je Stefan otkrio kakva osećanja gaji prema Ivi Grgurić.

– Turbulentno je. Pomirili smo se Iva i ja sinoć. Nakupile su se neke sitnice… Malo je ona zatvoreniji tip. Malo ja trpim, malo ona trpi. Pričali smo o drugim partnerima i o nekim stvarima iz privatnog života. Stalo mi je do nje. Ima tu neke hemije, emocija i mislim da je vredno da pređem preko ovoga – rekao je Stefan i istakao da vidi njihovu vezu i van rijalitija.

– Iskreno jesam. Vidim nas zajedno napolju. Imamo podršku njenih i mojih roditelja – objasnio je Karić.

Potom je Stefan prokomentarisao i odnos bivših rijaliti prijateljica Jelene Pešić i Ivane Šopić, koje su ušle u konflikt zbog Filipa Đukića.

– Ne mogu da verujem da su se toliko dugo pravile. Jelena je lakoverna, Ivana joj ne misli loše. Mislim da nisu momci u pitanju. Žao mi je zbog obe. Voleo bih da se pomire. Mislim da se Jeleni dopada Vlada. Vladimir je ušao u ovaj rijaliti neozbiljno, mislim da tu neće biti ništa ozbiljno. Što se tiče Ivane i Filipa, mislim da će se pomiriti. Ne znam šta se dešava među njima. Ne znam ni šta se dešava ni između Nine i Mlađe, oni se non-stop svađaju – rekao je Stefan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.