Šta znači sanjati porodjaj – sanovnik

Porođaj u snu gotovo uvek ima pozitivnu simboliku i nagoveštava velike pozitivne promene koje slede u bliskoj budućnosti. Porođaj u snu označava rađanje novih ideja, rađanje energije, velike događaje i nove početke. Značenje porođaja u snu zavisi od toga da li sanjate svoj ili tuđi porođaj, kao i od ostalih detalja u snu. Da biste pravilno tumačili ovaj san, pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna. Nešto više o značenju snova o porođaju možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati porođaj?

Sanjati svoj porođaj: Ako ste sanjali svoj porođaj, a niste trudni, to znači da ćete u narednom periodu primiti neke lepe vesti ili da će se u vama roditi nove ideje. Moguće je da ćete ostvariti neki poslovni uspeh ili cilj kom već dugo težite. Osim toga, ovaj san može da bude odraz vašeg priželjkivanja i planiranja trudnoće. Međutim, ukoliko sanjate svoj porođaj, a zaista ste trudni, to ukazuje na vaše brige i strahove vezane za porođaj. Verovatno se dosta plašite kako će sve da protekne.

Sanjati tuđi porođaj: Ako ste sanjali tuđi porođaj, značenje sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ako je u pitanju poznata osoba, to je znak da vas na javi čekaju neke promene i novosti koje imaju veze sa osobom koju ste sanjali. Moguće je da će ta osoba zauzeti veoma važno mesto u vašem životu ili da ćete vi biti svedok veoma važnih promena koje će se desiti u životu te osobe. Međutim, ako se u vašem snu porađala osoba koju ne poznajete, onda to ukazuje na velike pozitivne promene koje vam slede u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete da steknete neke nove prijatelje ili da ćete učvrstiti odnose sa već postojećim prijateljima i članovima porodice.

Sanjati kako majka umire na porođaju: Ako ste sanjali da majka umire dok se porađa, to znači da će se neki vaši stavovi i ideje potpuno promeniti, odnosno prekinućete sa nekim starim navikama i započećete novu etapu u životu. U nekim slučajevima, ovaj san može značiti da ćete prekinuti odnose sa nekim ljudima, a počećete da se družite sa nekim novim ljudima. U snu je to simbolički prikazano tako što jedno biće umire, a drugo se rađa.

Sanjati da rađate čudovište: Ukoliko ste sanjali da ste rodili čudovište, takav san ima pozitivno značenje i ukazuje na uspeh koji vam sledi u narednom periodu. Vaša kreativnost tek treba da dođe do izražaja.

 

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.