Šta znači sanjati poklon – sanovnik

Ako ste sanjali poklon, to može da simboliše vašu velikodušnost i dobrotu, ali i to da već duže vreme imate potrebu nekome da kažete šta želite, a ne znate kako to da mu saopštite. Takođe, san o poklonu može da bude znak da ćete biti u centru pažnje i da ćete konačno dobiti ono što ste toliko dugo želeli. Poklon u snu uglavnom ima pozitivnu simboliku, ali da biste mogli pravilno da protumačite san, bilo bi dobro da se prisetite što više detalja.

Šta znači sanjati poklon?

Sanjati da ste dobili poklon: Ako ste sanjali da ste dobili poklon, to je znak da ćete se nekome jako dopasti i da će vam pokloniti mnogo pažnje i nežnosti. Osim toga, ovaj san može biti predznak da ćete zaista dobiti poklon od neke drage osobe. Postoji i negativna simbolika ovog sna, naročito ako vam poklon daje nepoznata osoba. To je znak da budete oprezni, jer vam nisu svi prijatelji kao što se predstavljaju.

Sanjati da ste vi nekome dali poklon: Ukoliko ste sanjali da vi dajete nekome poklon, to znači da ćete prema nekome uskoro pokazati svoju velikodušnost ili da ćete nekoj dragoj osobi zaista pokloniti nešto što će joj biti od velikog značaja.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.