Šta znači sanjati pare – sanovnik

Pare su kako na javi, tako i u snu, simbol sigurnosti, moći, oslonca i samopouzdanja. Novac u snu često odražava način na koji posmatrate svoje materijalno stanje i položaj.

Značenje snova o parama zavisi od toga na koji način sanjate pare, kao i od ostalih detalja u snu. U nastavku teksta možete saznati nešto više o tome šta znače i šta mogu predskazati snovi o parama.

Šta znači sanjati pare?

Sanjati da imate mnogo para: Ukoliko ste sanjali da imate mnogo para, to je znak da se u stvarnom životu osećate veoma sigurno i da imate veliko samopouzdanje. Ovaj san može da znači i da ćete u narednom periodu imati neki novčani dobitak. To može biti i neki poklon ili neočekivano nasledstvo.

Sanjati da nemate dovoljno para: Ako ste sanjali nedostatak para, to je znak da ste trenutno jako nesigurni u sebe i da vas u narednom periodu očekuje dosta finansijskih problema. Trebalo bi da počnete da štedite novac i da bolje čuvate stvari koje posedujete.

Sanjati da štedite pare: Ako sanjate da štedite pare, to znači da je pred vama siguran period pun uspeha i da ćete biti zadovoljni sobom i svojim materijalnim statusom.

Sanjati da previše trošite pare: Ako sanjate da novac previše trošite, taj san može biti upozorenje da se ne rasipate previše i da čuvate svoj novac.

Sanjati da ste pronašli pare: Ukoliko ste u snu videli da ste pronašli pare, to je dobar znak i ukazuje na to da ćete najverovatnije imati neki dobitak ili da će se desiti neka situacija koja će vam još više povećati samopouzdanje i sigurnost u sebe.

Sanjati da ste izgubili pare: Ako ste sanjali da gubite novac, ovaj san bi mogao biti upozorenje da malo pripazite, jer može se desiti da izgubite nešto vredno. To može biti neki materijalni gubitak, ali može se odnositi i na neku osobu koju puno volite. Potrudite se da budete bolji prema svojoj porodici, prijateljima i partneru.

Sanjati da kradete pare: Ukoliko ste sanjali da vi kradete pare, to je znak da vam je potrebno da postignete neki uspeh u životu i da dobijete potvrdu za to.

Sanjati da vam neko krade pare: Ako sanjate da neko krade vaše pare, onda je to znak da u okruženju postoji osoba koja vam želi zlo. Budite oprezni i vodite računa šta kome pričati, naročito nepoznatim osobama. Moguće je da izgubite poverenje u osobu kojoj ste verovali.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.