Šta znači sanjati more

Snovi o moru imaju različitu simboliku u zavisnosti od toga na koji način sanjate more, ali i od drugih detalja u snu. Mirno more uglavnom ima pozitivnu simboliku, dok nemirno more ukazuje na brojne poteškoće sa kojima ćete morati da se suočite.

Snovi o moru za ribare mogu značiti dobar ulov. Nešto više o značenjima koja može imate san o moru možete pročitati u nastavku teksta.

Sanjati bistro more: Bistro more u snu predstavlja dobar znak. Ukoliko ovo sanjate, znajte da vas u narednom periodu očekuju velika sreća i blagostanje.

Sanjati mutno more: Ako sanjate mutno more, to ukazuje na to da ćete morati da se suočite sa raznim problemima, naročito sa zdravstvenim tegobama.

Sanjati mirno, prostrano i duboko more: Ako ste sanjali more koje je prostrano, duboko i mirno, to znači da vas u narednom periodu očekuje blagostanje i mir kako u porodičnim odnosima, tako i u emotivnom i poslovnom smislu.

Sanjati uzburkano, prostrano i duboko more: Ukoliko ste sanjali da je more prostrano, duboko i uzburkano, to znači da ćete naići na različite prepreke i iskušenja, ali nakon velikog truda i borbe, stići ćete do željenog cilja. Osim toga, ovaj san može da ukaže i na neke diskusije i svađe koje ćete imati sa ljudima iz okruženja.

Sanjati da plivate u moru: Da biste mogli da tumačite san u kom plivate u moru, od velike važnosti je da li je to more bistro i mirno ili mutno i uzburkano. Ako plivate u bistrom i mirnom moru, to znači da ćete lako prevazići sve prepreke i da ćete uspeti da izađete iz teške situacije u kojoj se nalazite. Međutim, ako je more u kojem plivate mutno i nemirno, to ukazuje na brojne poteškoće kojima ćete biti izloženi u stvarnom životu. Moraćete da uložite dosta napora i truda da biste rešili sve probleme.

Sanjati da se davite u moru: Ako sanjate da se davite u moru, to je znak da osećate strah od nečega i da se ne osećate dovoljno sigurno.

Sanjati kako se druga osoba davi u moru: Ukoliko sanjate da se druga osoba davi u moru, to je znak da ćete uskoro imati priliku da pomognete nekome da reši probleme koje ima i da izađe iz teške situacije. Ovaj san može da znači da će se upravo osoba koju ste sanjali naći u teškoj situaciji i da će joj biti potrebna vaša pomoć.

Sanjati da se vozite u moru: Ako sanjate da se vozite u moru, to je znak da vam sledi neki dobar provod, avantura ili zanimljivo putovanje sa društvom.

Sanjati more koje je puno riba: Ako sanjate more puno riba, taj san ukazuje na brojne brige koje vas muče u svakodnevnom životu. Ako je more bistro i mirno, to je dobar znak, jer ćete u tom slučaju lako prevazići sve brige i probleme. Međutim, ako je more sa ribama mutno, to je znak da će vam biti potrebno dosta snage i truda da biste se oslobodili briga i izašli iz teške situacije.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.