Šta znači sanjati jagode – sanovnik

Snovi o jagodama uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na prijatne emocije koje trenutno doživljavate ili koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. U nekim slučajevima ovi snovi mogu predskazati i nešto loše, naročito ukoliko su jagode bile crne ili kisele. Značenje snova o jagodama zavisi od načina na koji ste sanjali jagode, od njihove boje, ali i od ostalih detalja. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete saznati u nastavku.

Šta znači sanjati jagode?

Sanjati da berete jagode: Ako ste sanjali kako berete jagode, to je znak da ste emotivno ispunjeni i srećni. Međutim, ovaj san može predskazati i neke brige i probleme.

Sanjati da jedete jagode: Ako ste u snu jeli jagode, to je znak da ste u potpunosti prepušteni svojim osećanjima i da uživate u romantičnoj ljubavi sa svojim partnerom. Izgradili ste svet u kojem postojite samo vas dvoje i ništa ne može da naruši vašu sreću. Međutim, neka druga tumačenja kažu da ovaj san znači da ćete imati zdravstvene probleme ili da ćete doći u konflikt sa ukućanima.

Sanjati da ste našli jagode: Ako se sanjali da ste našli jagode, to ukazuje na neki dobitak, verovatno materijalne prirode.

Sanjati pokvarene jagode: Ako ste sanjali pokvarene jagode, to je znak da se osećate jako usamljeno i da smatrate da vam partner ne pruža dovoljno ljubavi i topline. Ukoliko niste u emotivnoj vezi, čeznete za tim da upoznate osobu sa kojom ćete moći da delite sve i da uživate u ljubavi.

Sanjati crvene jagode: Ako ste sanjali crvene jagode, to znači da će vam se uskoro ostvariti neke velike želje i da ćete imati puno sreće u ljubavi.

Sanjati crne jagode: Crne jagode ukazuju na to da ćete u narednom periodu jako patiti zbog ljubavi.

Sanjati kisele jagode: Kisele jagode u snu ukazuju na to da ćete se jako razočarati u nekoga.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.