Šta znači sanjati dlake – sanovnik

Dlake u snu najčešće simbolišu nešto vezano za vašu seksualnost, ali mogu imati i drugačija značenja. Simbolika ovog sna zavisi od toga da li su u pitanju vaše ili tuđe dlake, koje su boje i dužine, ali i od ostalih detalja.

Šta znači sanjati dlake?

Sanjati dlake na svom telu: Ukoliko se desi da muškarac sanja dlake na svom telu, to je znak da je on svestan svoje muževnosti i da se oseća jako privlačno. Međutim, ukoliko žena sanja ovaj san, to je znak da je nesigurna u vezi sa svojom lepotom i privlačnošću. Žena često ima manjak samopouzdanja i nije zadovoljna svojim izgledom, pa se to kroz njenu podsvest reflektuje i u snu.

Sanjati dlake na tuđem telu: Ako ste sanjali dlake na tuđem telu, to je znak da je pred vama veliki poslovni uspeh. Vaš trud će se konačno isplatiti i uspećete da ostvarite svoj cilj.

Sanjati dlake u ustima ili u hrani: Ukoliko ste u snu pronašli dlaku u ustima ili u hrani, to znači da ćete uskoro doći u konflikt sa nekom osobom iz vašeg okruženja. Pazite šta govorite i nemojte dozvoliti da vas drugi ljudi izvedu iz takta.

Sanjati kratke dlake: Kratke dlake koje ste videli u snu ukazuju na neki poziv za slavlje.

Sanjati dugačke dlake: Dugačke dlake u snu su loš znak i predviđaju neke neprijatne vesti koje ćete dobiti.

Sanjati bele dlake: Bele dlake u snu simbolišu razočaranje u ljubavi i moguću prevaru koju ćete doživeti od strane vašeg partnera.

Sanjati crne dlake: Crne dlake u snu predskazuju neko putovanje u bliskoj budućnosti.

Sanjati opale dlake: Ako ste u snu videli opale dlake, to je znak da su pred vama brojne šanse i mogućnosti i ne bi trebalo da ih propustite.

Sanjati stidne dlake: Ukoliko ste sanjali stidne dlake, to može biti znak da vas partner vara.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.