Šta znači sanjati avet?

Videti avet u snu
Kada u snu vidite avet, to implicira da će vas neko prevariti. Moguće je da ćete na poslu doživeti neprijatnu situaciju jer će vas optužiti za nešto što niste uradili. Zamerili ste se kolegi ili šefu koji bi najviše voleo da vam vidi leđa. Čekaće trenutak da napravite grešku i da vas najstrože kazni. Moraćete da budete pažljivi ako radite sa novcem kako se ne bi pojavio manjak. Bićete pod stresom zbog problema sa kojima se suočavate pa ćete verovatno sami odlučiti da prekinete to mučenje i potražite drugi posao.

Pričati sa avetinjom
Kada sanjate da razgovarate sa avetinjom, to označava da krijete osećanja. Plašite se da priznate da vašu pažnju privlači osoba sa kojom niste u vezi. Moguće je da ste oboje zauzeti što će dodatno otežati vašu situaciju. Trudićete se da ne razmišljate o njoj/njemu, ali strast koju osećate će vas savladati. Verovatno imate probleme u vezi ili braku sa partnerom, a ta osoba će vam biti velika podrška i rame za plakanje. Kada postanete svesni neprilika koje možete uzrokovati, već ćete biti suviše bliski i nećete moći da se rastanete.

Sanjati da se svađate s avetinjom
Ako se u snu svađate s avetinjom to implicira da se ne borite dovoljno za svoje ciljeve. Ulenjili ste se, ili vas je neuspeh potpuno pokolebao. Teško vam je da se pokrenete i svaku ideju na samom početku osudite na propast. Često idete linijom manjeg otpora. Lakše vam je da kukate ili da se žalite na svoju sudbinu nego da nešto uradite.
Sanjati da se neko drugi svađa s avetinjom
Ukoliko se u vašem snu neko drugi svađa s avetinjom to znači neki uzaludan trud. Pokušaćete da promenite mišljenje neke osobe o vama, ali vam to nikako neće polaziti za rukom. Ponekad ć

ete se uhvati u razmišljanju o tome da je on/ona u pravu u vezi sa vama, da vi zaista jeste takva osoba. Ipak, to neće dugo trajati jer sami sebe najbolje poznajete.
Sanjati da se borite s aveti
Kada sanjate da se borite s avetinjom to znači da ste sami sebi najveći neprijatelj. Iako često druge krivite za vlastite greške i neuspehe, svesni ste da ste za mnogo toga što vam se desilo sami krivi. Možda će vas uvrediti nečije reči, ali ćete znati da je ta osoba u pravu i da vam sve to govori iz najbolje namere. Zapitaćete se kako ste se doveli u tu situaciju i zaključiti da ste taj „nevidiljivi neprijatelj“ upravo vi sami. To će biti prvi korak ka promeni. Najbolje je da krenete od sitnica, pa se tek kasnije pozabavite krupnim stvarima. Svaki mali uspeh će vam pričinjavati zadovoljstvo i davati vam snagu da idete dalje.

Sanjati da se neko drugi bori s avetinjom
Ako se u vašem snu neko drugi bori s avetinjom to simbolizuje strah za blisku osobu. Možda se neko od vaših prijatelja našao u gadnoj neprilici. Ne znate kako da mu/joj pomognete, premda imate jaku želju. Međutim, ruke će vam biti vezane i jedino što ćete moći uraditi jeste da budete tu za njega/nju.

Sanjati da ubijate avet
Ukoliko sanjate da ubijate avet to znači da ćete rešiti veliki problem. Neka briga vas muči već duže vreme. Trudili ste se na sve načine da je rešite, ali se rezultat nije nazirao. Nakon što hladne glave razmislite o svemu i stvari sagledate iz drugog ugla rešenje će se samo ukazati. Morate imati mnogo strpljenja kako biste prevladali svaki izazov, ali će vam se to višestruko isplatiti.

Sanjati da neko drugi ubija avet
San u kome neko drugi ubija avetinju znači biste mogli dobiti ponudu za posao koji podrazumeva odlazak u inostranstvo. Plašiće vas promena, ali ćete biti svesni da je to najbolje što vam se trenutno nudi. Osećaji vas vežu za trenutno mesto boravka, ali razum kaže da morate ne samo da okrenete novi list, nego da uzmete drugu knjigu.

Sanjati da se krijete od aveti
Ako se u snu krijete od aveti verovatno vas muči griža savest. Ogrešili ste se o prijatelja ili partnera. Slagali ste mu/joj nešto kako se ne bi razočarao/la u vas. Iako trenutno smatrate da je tako najbolje i verujete da vaša tajna mora ostati sakrivena, podsvest vam neće dozvoljavati da se smirite. Ako i na javi budete zaboravili na to, snovi sa ovakvim značenjem će vas mučiti skoro svakodnevno. Razmislte da li je nešto vredno vašeg mirnog sna.
Sanjati da se neko drugi krije od aveti
Kada u snu vidite nekog drugog da se krije od aveti to znači da ćete pomoći dragoj osobi u nevolji. Vaši saveti će mu dobro doći da donese važne odluke. Bićete ponosni na sebe, ali i na njega/nju jer ćete znati da ste dobro postupili.

Sanjati da pokušavate da nekog sakrijete od aveti
Ukoliko u snu pokušavate da nekoga sakrijete od aveti moguće je da imate strah od gubitka voljene osobe. Komunikacija sa partnerom nije baš najbolja. To se odražava na svaki segment vašeg života. Prilično ste nezadovoljni njegovim/njenim postupcima, pa ste često pokušavali da mu/joj na to ukažete. Ipak, niste dobili očekivani odgovor, nego je svađa samo krenula u drugom smeru. On/ona je počeo/la da vama prebacuje za greške koje činite. Možete se nadati da će se stvari promeniti i potruditi se da poradite na vašem odnosu ili odlučiti da krenete dalje. Izbor je na vama.

Sanjati da bežite od aveti
Ako sanjate da bežite od aveti to simbolizuje skrivene osećaje. Možda vam se sviđa osoba neka osoba iz vašeg bližeg okruženja, ali ste odlučili da mu/joj to ne otkrijete iz straha da bi to moglo da naruši vaš trenutni odnos. Ponekad vam se čak čini da i on/ona gaji iste osećaje, ali nikako ne možete da budete sigurni da to niste umislili. Nadate se da je to samo faza i da će vas proći, a potajno maštate da se ipak nešto desi između vas.
Sanjati da neko drugi beži od aveti
San u kome neko drugi beži od aveti označava dobre vesti. Moguće je da će vam se ukazati prilika da otputujete ili da promenite trenutno mesto boravka. Ova promena će blagorodno da utiče na vaš duh i telo. Odmorićete se i napuniti baterije za nove izazove.

Sanjati da se ljubite s aveti
Kada se u snu ljubite s aveti to implicira da imate jako nisko mišljenje o sebi. Ne smatrate se privlačnom osobom, pa sa sumnjom gledate svakoga ko vam se približi. Teže sklapate prijateljstva i krećete se samo u krugu ljudi koje dobro poznajete i koji poznaju vas. Voleli biste da nađete partnera, ali ste ubeđeni da se to nikad neće desiti. Dozvolite prijateljima da vam pomognu, a ni odlazak stručnjaku ne bi bio loša odluka.

Ako ste nedavno gledali neki horor film tumačenje ovakvih snova je mnogo jednostavnije – to što ste videli je ostavilo utisak na vas koji ste sa jave preneli na san.
Definicija aveti
Avet je mitološko biće kojim se najčešće nazivaju duhovi, noćna strašila i prikaze.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.